Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
“çünkü hiçbiri değildim”
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="þualar" data-source="post: 5691" data-attributes="member: 163"><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">NAZİLER onu almaya geldiklerinde, papaz o ünlü sözünü söylemişti: </span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">Önce yahudileri götürdüler, sesimi çıkarmadım, “ben yahudi değildim”</span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">arkasından aydınları götürdüler, sesimi çıkarmadım “aydın değildim”</span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">sonra muhalefeti götürdüler, sesimi çıkarmadım “muhalefet değildim”</span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">peşinden çingeneleri götürdüler, sesimi çıkarmadım, “çingene de değildim”</span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">peş peşe demokratları, sosyalistleri, liberalleri götürdüler.... sesimi çıkarmadım, “çünkü hiçbiri değildim” </span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">En sonunda beni götürmeye geldiklerinde etrafıma bakındım, gördüm ki; “ses çıkartacak kimse kalmamıştı...'' </span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong><span style="color: darkgreen">Evet siz Filistinli değilsiniz ama Göreceksiniz bir gün ses çıkartacak kimse kalmayacak.</span></strong> </span></span></em></p><p><em><span style="color: magenta"></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="þualar, post: 5691, member: 163"] [I][COLOR=magenta][FONT=Palatino Linotype][B][COLOR=darkgreen]NAZİLER onu almaya geldiklerinde, papaz o ünlü sözünü söylemişti: Önce yahudileri götürdüler, sesimi çıkarmadım, “ben yahudi değildim” arkasından aydınları götürdüler, sesimi çıkarmadım “aydın değildim” sonra muhalefeti götürdüler, sesimi çıkarmadım “muhalefet değildim” peşinden çingeneleri götürdüler, sesimi çıkarmadım, “çingene de değildim” peş peşe demokratları, sosyalistleri, liberalleri götürdüler.... sesimi çıkarmadım, “çünkü hiçbiri değildim” En sonunda beni götürmeye geldiklerinde etrafıma bakındım, gördüm ki; “ses çıkartacak kimse kalmamıştı...'' Evet siz Filistinli değilsiniz ama Göreceksiniz bir gün ses çıkartacak kimse kalmayacak.[/COLOR][/B] [/FONT] [/COLOR][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
“çünkü hiçbiri değildim”
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…