Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Çürük Ameller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zerrat" data-source="post: 174230" data-attributes="member: 1000608"><p><strong>Çok ehemmiyetliydi.RABB'İM(C.C.) korusun cümlemizi şeytanın her türlü tuzaklarından inşaALLAH.</strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #b90000">Birinci Levha</span></strong></p><p> </p><p><strong>[Ehl-i gaflet dünyasının hakikatini tasvir eder levhadır.] </strong></p><p> </p><p><strong>Beni dünyaya çağırma; ona geldim fenâ gördüm. </strong></p><p><strong>Demâ gaflet hicab oldu; ve nur-u Hak nihân gördüm. </strong></p><p><strong>Bütün eşyâ-i mevcudât; birer fânî muzır gördüm. </strong></p><p><strong>Vücud desen, onu giydim; ah! Ademdi, çok belâ gördüm. </strong></p><p><strong>Hayat desen, onu tattım; azab ender azab gördüm. </strong></p><p><strong>Akıl ayn-ı ikâb oldu; bekâyı bir belâ gördüm. </strong></p><p><strong>Ömür ayn-ı hevâ oldu; kemâl ayn-ı hebâ gördüm. </strong></p><p><strong>Amel ayn-ı <span style="color: #0000ff"><u><strong>riyâ</strong></u></span> oldu; emel ayn-ı elem gördüm. </strong></p><p><strong>Visâl nefs-i zevâl oldu; devâyı ayn-ı dâ' gördüm. </strong></p><p><strong>Bu envâr, zulümât oldu; bu ahbabı yetim gördüm. </strong></p><p><strong>Bu savtlar, na'y-i mevt oldu; bu ahyâyı mevât gördüm. </strong></p><p><strong>Ulûm evhâma kalboldu; hikemde bin sekam gördüm. </strong></p><p><strong>Lezzet ayn-ı elem oldu; vücudda bin adem gördüm. </strong></p><p><strong>Habîb desen onu buldum; ah! Firâkta çok elem gördüm. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerrat, post: 174230, member: 1000608"] [B]Çok ehemmiyetliydi.RABB'İM(C.C.) korusun cümlemizi şeytanın her türlü tuzaklarından inşaALLAH.[/B] [B][COLOR=#b90000]Birinci Levha[/COLOR][/B] [B][Ehl-i gaflet dünyasının hakikatini tasvir eder levhadır.] [/B] [B]Beni dünyaya çağırma; ona geldim fenâ gördüm. [/B] [B]Demâ gaflet hicab oldu; ve nur-u Hak nihân gördüm. [/B] [B]Bütün eşyâ-i mevcudât; birer fânî muzır gördüm. [/B] [B]Vücud desen, onu giydim; ah! Ademdi, çok belâ gördüm. [/B] [B]Hayat desen, onu tattım; azab ender azab gördüm. [/B] [B]Akıl ayn-ı ikâb oldu; bekâyı bir belâ gördüm. [/B] [B]Ömür ayn-ı hevâ oldu; kemâl ayn-ı hebâ gördüm. [/B] [B]Amel ayn-ı [COLOR=#0000ff][U][B]riyâ[/B][/U][/COLOR] oldu; emel ayn-ı elem gördüm. [/B] [B]Visâl nefs-i zevâl oldu; devâyı ayn-ı dâ' gördüm. [/B] [B]Bu envâr, zulümât oldu; bu ahbabı yetim gördüm. [/B] [B]Bu savtlar, na'y-i mevt oldu; bu ahyâyı mevât gördüm. [/B] [B]Ulûm evhâma kalboldu; hikemde bin sekam gördüm. [/B] [B]Lezzet ayn-ı elem oldu; vücudda bin adem gördüm. [/B] [B]Habîb desen onu buldum; ah! Firâkta çok elem gördüm. [/B] [SIZE=3] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Çürük Ameller
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…