Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Dağlara umut ektim, bir efkarla demlendim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 217191" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne gülyüzlü cananı hakkıyla andım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne yüreğimden kopan hicranı aşka teslim ederek, vuslata ulaştım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bir sevdanın ruhuma hüzün bahşeden masumluğuna kandım ve ne de ağladım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bakmak için hali viranlığıma, nefsi perişanlığıma o an haşyete birden kapıldım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hayat memat ilişkisi bilinçle alakalıdır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Akıl ve idrak insan için en müstesna tanzim edilmiş bir sanattır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Can ruhun yetisinden akseden nidayı terennüm etmek için bekleyen vicdandır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Yoksa aşk ne nizamsız nefis ve ne ahenksiz heves için rahleyi tedrisat sevdasıdır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hiç nlaşılmadan okunan bir kitap ardır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Merak bu anlam için sana teslim edilen vuslattır, tahkik bunun içindir</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Tufan ne bir seldir, ne afatı bühtandır, aşkı anlamayan için en acı bir feryattır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Heveslere iliştirilen, nefsi bahaneler içinde sefilliğe teslim edilen cehti bir azaptır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Edebin kemaliyeti ilim ve adap içinde farktır</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Örf ve aneneler, terki diyar edilen latiflikler, en nadide ülfetli mütefekkirler</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hiç anılmaz oldu, mananın manasızlığı verilmesi, ruhun sefilleşirilmesi aşk oldu</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hangi nesebin olduğu ve bir necip milletin bu efradı bir bir umutlarıyla kurutuldu</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Nasıl içlenip ağlamayayım etrafa baktıkça</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>En kutsal değerler ve mahremi abitler salkım saçak olunca, edep unutulunca</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Okumak adına, sosyallik harmanında halef selef ilişkileri hiç kalbi olmayınca</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Vaktin senası, hakkın nidası, ruhun sevdası, kalbin hicranı aşkla buluşmayınca</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 217191, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne gülyüzlü cananı hakkıyla andım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne yüreğimden kopan hicranı aşka teslim ederek, vuslata ulaştım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bir sevdanın ruhuma hüzün bahşeden masumluğuna kandım ve ne de ağladım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bakmak için hali viranlığıma, nefsi perişanlığıma o an haşyete birden kapıldım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hayat memat ilişkisi bilinçle alakalıdır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Akıl ve idrak insan için en müstesna tanzim edilmiş bir sanattır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Can ruhun yetisinden akseden nidayı terennüm etmek için bekleyen vicdandır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Yoksa aşk ne nizamsız nefis ve ne ahenksiz heves için rahleyi tedrisat sevdasıdır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hiç nlaşılmadan okunan bir kitap ardır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Merak bu anlam için sana teslim edilen vuslattır, tahkik bunun içindir[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Tufan ne bir seldir, ne afatı bühtandır, aşkı anlamayan için en acı bir feryattır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Heveslere iliştirilen, nefsi bahaneler içinde sefilliğe teslim edilen cehti bir azaptır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Edebin kemaliyeti ilim ve adap içinde farktır[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Örf ve aneneler, terki diyar edilen latiflikler, en nadide ülfetli mütefekkirler[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hiç anılmaz oldu, mananın manasızlığı verilmesi, ruhun sefilleşirilmesi aşk oldu[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hangi nesebin olduğu ve bir necip milletin bu efradı bir bir umutlarıyla kurutuldu[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Nasıl içlenip ağlamayayım etrafa baktıkça[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]En kutsal değerler ve mahremi abitler salkım saçak olunca, edep unutulunca[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Okumak adına, sosyallik harmanında halef selef ilişkileri hiç kalbi olmayınca[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Vaktin senası, hakkın nidası, ruhun sevdası, kalbin hicranı aşkla buluşmayınca[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Dağlara umut ektim, bir efkarla demlendim!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…