Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Davos'ta kriz: Erdoğan Peres'e gerekeni yaptı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 97565" data-attributes="member: 8"><p>Uzun zamandır buralarda değildim ancak gelebildim.. Cümleten SelamunAleyküm... Dün akşam bu tarihi olayı tvden canlı izlemek nasiboldu çok şükür... En çok da burdaki yansımasını merak ettim doğrusu.. Hani bir şey yapmıyor diyenler vardı..</p><p> </p><p>İşte cesaretli ve akıllı adam.. Türkiyenin çok ender başbakanlarından biri... durduk yerde meydanlara çıkıp böyle sert tepki koysa millet taraftarlık yapıyor derdi uluslararası camiada.. ama şimdi tam yeriydi peres ve moderatör çok güzel malzeme verdiler başbakanımızda bunu tam yerinde kullanarak değerlendirdi.. akıllıca tam yerinde tam zamanında sert bir tepki..</p><p> </p><p>Başbakanımız dünyada kimsenin cesaret edemediği bir şeyi yaptı.. diğer liderlerin ancak kendi koltuklarından yumuşak bir ağızla söyleyebildiklerini, tokat gibi sözlerle yanında oturup hem onun yüzüne hemde dinleyen ve izleyen milyonlarca insana söyledi.. </p><p> </p><p>Başbakanımız sadece 12 dakikada söyledikleriyle, israilin barbar, çirkin ve zalim yüzünü göremeyen veya görmeyen dünyaya ve dünya liderlerine bildirdi..</p><p> </p><p>Bütün pisliğinin bir anda gözler önüne serilmesiyle şimon peres sıkıştı ve bağırıp çağırarak agresifleşti ve bu pisliğinin üstünü bu yolla örtmeye çalıştı.. Bağırmakla da yetinmeyip doğrudan başbakanımıza dönerek el ve parmak hareketleriyle adeta azarladı.. </p><p> </p><p>Başbakanımıza da söz verilmeyince, zorla bir dakika koparmasına ve söze başlamasına rağmen sözü kesildi, hatta büyük bir terbiyesizlik yapılıp elle müdahele edildi..</p><p> </p><p>Orda oturan herhangi bir kişi bile olsa sözü kesilmemeli ve o hareketler yapılmamalı kaldıki orda oturan herhangi biri değil bir ülkenin Başbakanı.. Üstelik herhangi bir ülkenin de değil Türkiyenin başbakanı.. Başbakanımıza hem peresin aymazca sözlerinden hem de moderatörün adaletsizlik ve terbiyesizlikleri üzerine başbakanımız Ülkelimze yakışan Saygınlığımızın, Gücümüzün ve tarihi misyonumuzun gerektirdiği sert tepkiyi verip tavrını koydu. </p><p> </p><p>Helal olsun.. Böylelikle, israilin diplomatik alanda eleştirilemezliği tabusu yıkıldı.. Bizimde kimseden çekinmediğimizi gösterdi.. Dünyaya bir insanlık dersi verdi.. Bizler de göğsümüzü gere gere gururla başbakanımızı izledik.. </p><p> </p><p>Eğer bazıları gibi sus pus otursaydı dizlerini birleştirip ellerini dizlerinin üstüne koyup pısırık bir duruş sergileseydi ben o görüntüleri izleyen bir Türkiyeli olarak çok rahatsız olur, çok rencide olurdum.. Başbakanımızın sergilediği asil duruş bizleri çok sevindirip göğsümüzü kabarttı.. </p><p> </p><p>Bizimle birlikte vicdan sahibi olan tüm dünya vatandaşlarından da takdir topladı.. Bu tavırla ülkemizin bölgesindeki önemi ve prestiji daha da arttırdı.. Bu o kadar haklı bir tavırdı ki peres bile düşünün yani peres bile arayıp özür diledi.. ve Bunun ilişkilerimize zarar vermeyeceğini umuyorum dedi.. Yani başbakanımızın tavrının üzerine bir de o korkuyor.. tedirgin oluyor.. olmalı da.. </p><p> </p><p>Bu kadar haklı bir tepki ve gurur verici tarihi bir olay oldu.. arap dünyası ve ehli vicdan dünya vatandaşları takdir ettiler.. ve keşke bizim başkanlarımız da sizinki gibi olsa dediler.. sizin başbakanınız bizim de başbakanımız dediler.. </p><p> </p><p>Hal böyle iken olay olur olmaz bizdeki bazıları aman efendim böyle uslup olurmu kriz oldu bize faturası ağır olacak gibi yüzeysel laflar ettiler.. hatta: bu planlanmadan, o anda oluşuvermiş tepkiyi "efendim iç siyasette günü kurtarmak için yaptı" diyecek kadar seviyesizleşen düşen, bundan bile oy devşirmeye çalışan veya en azından bu güzel olaydan başbakanın partisinin oy kazanmaması için bazı çabalara girişen karaktersiz insanlar bile çıktı.. çok yazık.. yani bu tarihi olayı iç siyaset malzemesi yapan zavallı siyasetçiler bile var malesef.. </p><p> </p><p>bu o kadar haklı ve gurur verici bir tepkiki; en çok muhalefet olanlar bile tepkiyi haklı bulduklarını ancak uslubunun yanlış olduğunu iddia ediyorlar.. üstelik peres kendi hatası üzerine özür dilemişken bile..... yani başbakanın uslubunu hatalı bulanlar peresin yaptıklarını görememişler mi hayret yani.. </p><p> </p><p>Başbakanımız ülkemize yakışan şekilde gerekeni yapmıştır, başbakanımızla birlikteyiz.. Uysal Koyun değiliz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 97565, member: 8"] Uzun zamandır buralarda değildim ancak gelebildim.. Cümleten SelamunAleyküm... Dün akşam bu tarihi olayı tvden canlı izlemek nasiboldu çok şükür... En çok da burdaki yansımasını merak ettim doğrusu.. Hani bir şey yapmıyor diyenler vardı.. İşte cesaretli ve akıllı adam.. Türkiyenin çok ender başbakanlarından biri... durduk yerde meydanlara çıkıp böyle sert tepki koysa millet taraftarlık yapıyor derdi uluslararası camiada.. ama şimdi tam yeriydi peres ve moderatör çok güzel malzeme verdiler başbakanımızda bunu tam yerinde kullanarak değerlendirdi.. akıllıca tam yerinde tam zamanında sert bir tepki.. Başbakanımız dünyada kimsenin cesaret edemediği bir şeyi yaptı.. diğer liderlerin ancak kendi koltuklarından yumuşak bir ağızla söyleyebildiklerini, tokat gibi sözlerle yanında oturup hem onun yüzüne hemde dinleyen ve izleyen milyonlarca insana söyledi.. Başbakanımız sadece 12 dakikada söyledikleriyle, israilin barbar, çirkin ve zalim yüzünü göremeyen veya görmeyen dünyaya ve dünya liderlerine bildirdi.. Bütün pisliğinin bir anda gözler önüne serilmesiyle şimon peres sıkıştı ve bağırıp çağırarak agresifleşti ve bu pisliğinin üstünü bu yolla örtmeye çalıştı.. Bağırmakla da yetinmeyip doğrudan başbakanımıza dönerek el ve parmak hareketleriyle adeta azarladı.. Başbakanımıza da söz verilmeyince, zorla bir dakika koparmasına ve söze başlamasına rağmen sözü kesildi, hatta büyük bir terbiyesizlik yapılıp elle müdahele edildi.. Orda oturan herhangi bir kişi bile olsa sözü kesilmemeli ve o hareketler yapılmamalı kaldıki orda oturan herhangi biri değil bir ülkenin Başbakanı.. Üstelik herhangi bir ülkenin de değil Türkiyenin başbakanı.. Başbakanımıza hem peresin aymazca sözlerinden hem de moderatörün adaletsizlik ve terbiyesizlikleri üzerine başbakanımız Ülkelimze yakışan Saygınlığımızın, Gücümüzün ve tarihi misyonumuzun gerektirdiği sert tepkiyi verip tavrını koydu. Helal olsun.. Böylelikle, israilin diplomatik alanda eleştirilemezliği tabusu yıkıldı.. Bizimde kimseden çekinmediğimizi gösterdi.. Dünyaya bir insanlık dersi verdi.. Bizler de göğsümüzü gere gere gururla başbakanımızı izledik.. Eğer bazıları gibi sus pus otursaydı dizlerini birleştirip ellerini dizlerinin üstüne koyup pısırık bir duruş sergileseydi ben o görüntüleri izleyen bir Türkiyeli olarak çok rahatsız olur, çok rencide olurdum.. Başbakanımızın sergilediği asil duruş bizleri çok sevindirip göğsümüzü kabarttı.. Bizimle birlikte vicdan sahibi olan tüm dünya vatandaşlarından da takdir topladı.. Bu tavırla ülkemizin bölgesindeki önemi ve prestiji daha da arttırdı.. Bu o kadar haklı bir tavırdı ki peres bile düşünün yani peres bile arayıp özür diledi.. ve Bunun ilişkilerimize zarar vermeyeceğini umuyorum dedi.. Yani başbakanımızın tavrının üzerine bir de o korkuyor.. tedirgin oluyor.. olmalı da.. Bu kadar haklı bir tepki ve gurur verici tarihi bir olay oldu.. arap dünyası ve ehli vicdan dünya vatandaşları takdir ettiler.. ve keşke bizim başkanlarımız da sizinki gibi olsa dediler.. sizin başbakanınız bizim de başbakanımız dediler.. Hal böyle iken olay olur olmaz bizdeki bazıları aman efendim böyle uslup olurmu kriz oldu bize faturası ağır olacak gibi yüzeysel laflar ettiler.. hatta: bu planlanmadan, o anda oluşuvermiş tepkiyi "efendim iç siyasette günü kurtarmak için yaptı" diyecek kadar seviyesizleşen düşen, bundan bile oy devşirmeye çalışan veya en azından bu güzel olaydan başbakanın partisinin oy kazanmaması için bazı çabalara girişen karaktersiz insanlar bile çıktı.. çok yazık.. yani bu tarihi olayı iç siyaset malzemesi yapan zavallı siyasetçiler bile var malesef.. bu o kadar haklı ve gurur verici bir tepkiki; en çok muhalefet olanlar bile tepkiyi haklı bulduklarını ancak uslubunun yanlış olduğunu iddia ediyorlar.. üstelik peres kendi hatası üzerine özür dilemişken bile..... yani başbakanın uslubunu hatalı bulanlar peresin yaptıklarını görememişler mi hayret yani.. Başbakanımız ülkemize yakışan şekilde gerekeni yapmıştır, başbakanımızla birlikteyiz.. Uysal Koyun değiliz... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Davos'ta kriz: Erdoğan Peres'e gerekeni yaptı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…