Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Derdim dermanımdır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 160240" data-attributes="member: 11795"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Anlamsız konuşmalarımdan </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Zamansız susmalarımdan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve hep yanlış kararlar almalarımdan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yoruldum artık</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Kaçıp gitmek istiyorum ama</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Terk-i diyar etmek beyhude</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Biliyorum...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdim Yüreğimde</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve Yüreğim bendeyse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sürgüne göndersemde bedenimi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ne çare..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Hüzünler girdabında çırpınsada Yüreğim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Her dem ezilmişliği yudumlasam da</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sabırla direnmeliyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bana derdi veren Hakiki Güzel'e</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Teslimiyet ve tevekkül içinde</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yönelerek</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Elimde Yürek çanağım </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdimin dermanını dilenmeliyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve sabırla beklemeliyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Çığ düşsede üzereme</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve ben karlar ortasında kalsam da</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sıcak tutmalıyım kalbimi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yanardağ püskürmesi gibi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Püskürmeli yüreğimden sevgiler</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sahte Dostluklara inat ENSAR misali</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Kucaklamalıyım yetim yürekleri</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve gönülden gönüle</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Uzanan yollarda</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bir MUHACİR olup yürümeliyim...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Umudun yelkenleri yırtık </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bir gemi olsada yılmamalıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Umutsuzluğun ortasında dahi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Umudu umut etmeliyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve gülümsemeliyim Yüreğime</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Gülümsemeliyim dertlerime</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Alışmalıyım Derdimle yaşamaya</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Alışmalıyım çünkü</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yüreğim bende oldukça </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdim hep benimle olacaktır</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ama olsun </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdimin Dermanını buldum sonunda</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdim Dermanımdır aslında...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 160240, member: 11795"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Anlamsız konuşmalarımdan [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zamansız susmalarımdan[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve hep yanlış kararlar almalarımdan[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yoruldum artık[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Kaçıp gitmek istiyorum ama[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Terk-i diyar etmek beyhude[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Biliyorum...[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derdim Yüreğimde[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve Yüreğim bendeyse[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sürgüne göndersemde bedenimi[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ne çare..[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hüzünler girdabında çırpınsada Yüreğim[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Her dem ezilmişliği yudumlasam da[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sabırla direnmeliyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bana derdi veren Hakiki Güzel'e[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Teslimiyet ve tevekkül içinde[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yönelerek[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Elimde Yürek çanağım [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derdimin dermanını dilenmeliyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve sabırla beklemeliyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Çığ düşsede üzereme[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve ben karlar ortasında kalsam da[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sıcak tutmalıyım kalbimi[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yanardağ püskürmesi gibi[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Püskürmeli yüreğimden sevgiler[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sahte Dostluklara inat ENSAR misali[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Kucaklamalıyım yetim yürekleri[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve gönülden gönüle[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uzanan yollarda[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bir MUHACİR olup yürümeliyim...[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Umudun yelkenleri yırtık [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bir gemi olsada yılmamalıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Umutsuzluğun ortasında dahi[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Umudu umut etmeliyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve gülümsemeliyim Yüreğime[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Gülümsemeliyim dertlerime[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alışmalıyım Derdimle yaşamaya[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Alışmalıyım çünkü[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yüreğim bende oldukça [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derdim hep benimle olacaktır[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ama olsun [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derdimin Dermanını buldum sonunda[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derdim Dermanımdır aslında...[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Derdim dermanımdır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…