Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Derinlerimdesin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 115146" data-attributes="member: 6082"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derinlerimdesin</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Huzuru bulan herkesin dilindesin… Seni sevenler korkmaz karanlıktan… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Benimse, Sana adanan ömürlerin yanında söner içim… Onlar mutluluktan coşarken ben sadece izlerim. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Küçülürüm, ezilirim Sana olan muhabbetlerinin yanında… Aynalara bakamam; sensiz geçen günlerimin hesabından korkarım. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Özenirim, Seninle başlayan cümlelere… Gıbta ederim, Sana yakın olan ruhlara... Utanır bedenim insanlığından… Niçin bu dünyada nefes aldığını unutmuş her “çaresizin” rolünü ben üstlenirim? Üzerime sıçrayan her bir günah; sıyrılıverir kirlerinden ve suç yine bana kalır. Çünkü Sana olan ilgisizliğimdir, her birinin sebebi… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sende aramadıklarımı, yanlış olan her şeyde bulduğumu sandığımdandır başıma gelen hüzün günleri… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yaprakların dalından kopmasını, fırtınaların beni şiddetle sarsmasını mevsimlere bağladım… Ve güneş de beni terk edince, Sensizliğimin aslında kimsesizliğim olduğunu anladım. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yüreğimde, Sana lâyık olmayan makamında, sessizce kapına gelmemi beklerken, ben hatalarıma giden yollarda sahte gülücüklere sevindim. Buruk hasretim, Sana kavuşmayı beklerken, ben başkalarıyla tanıştırdım onu… Başka yüzlerde aradım, Sana adanan güzelliği… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bir boş tesellim vardı; dünya… Kayıp giden zamanın acısını omuzlarıma yükleyerek bende bıraktığı izleri görmeyen bir kalbim vardı. Nerede, ne için var olduğumu aklıma getirmeyen bu sinsi dünya telâşesi, yorgun gözlerimden okunurken, sen yoktun hislerimde... Seninle olanlar kopkoyu karanlıkta koşarak ilerlerken, ben puslu penceremden sabah olmasını beklerdim. Sana olan muhabbetleri bir nûr hediye ederdi onlara, bense içi boş ambalaj kâğıtlarında arardım sevincimi… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Evet, bir şeyler eksik, ama ben hâlâ bu dünyada varım, ayaktayım diyordum. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Vicdan azabımın sesini kısarak haykırıyordum içime bu sözleri... Ama nâfileydi… Bir yanım “Sen” diye ağlıyordu ve Seni yaratan her ân izliyordu benim zavallılığımı… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sanki bana uzaktın… </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ama derinlerimde Sana sakladığım, kimseyle paylaşamadığım sevgin vardı. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Sen derinlerimdeydin. İçimde bir yerde Sana gelmemi bekliyordun. Yüzsüzlüğümü de yanıma alıp geldiğim kapında her şeye rağmen bana tebessüm ediyordun. Biliyordun bir gün Sana döneceğimi, biliyordun fıtratımdaki varlığını… Ve Sen adına yakışır şekilde ağırlıyordun… Kapında bekletmeden buyur ettiğin ân içimde büyüyordu gün geçtikçe… Ve gözyaşlarım Sana yol alırken Sen varlığınla beni ben yapıyordun. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve anladım ki, Peygamberim olduğun içindi bu merhametin… Çünkü Sen, Allâh’ın sevgilisisin, âlemlere rahmetsin… Benimse her şeyim.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">--alıntıdır---</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 115146, member: 6082"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Derinlerimdesin[/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Huzuru bulan herkesin dilindesin… Seni sevenler korkmaz karanlıktan… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Benimse, Sana adanan ömürlerin yanında söner içim… Onlar mutluluktan coşarken ben sadece izlerim. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Küçülürüm, ezilirim Sana olan muhabbetlerinin yanında… Aynalara bakamam; sensiz geçen günlerimin hesabından korkarım. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Özenirim, Seninle başlayan cümlelere… Gıbta ederim, Sana yakın olan ruhlara... Utanır bedenim insanlığından… Niçin bu dünyada nefes aldığını unutmuş her “çaresizin” rolünü ben üstlenirim? Üzerime sıçrayan her bir günah; sıyrılıverir kirlerinden ve suç yine bana kalır. Çünkü Sana olan ilgisizliğimdir, her birinin sebebi… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sende aramadıklarımı, yanlış olan her şeyde bulduğumu sandığımdandır başıma gelen hüzün günleri… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yaprakların dalından kopmasını, fırtınaların beni şiddetle sarsmasını mevsimlere bağladım… Ve güneş de beni terk edince, Sensizliğimin aslında kimsesizliğim olduğunu anladım. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yüreğimde, Sana lâyık olmayan makamında, sessizce kapına gelmemi beklerken, ben hatalarıma giden yollarda sahte gülücüklere sevindim. Buruk hasretim, Sana kavuşmayı beklerken, ben başkalarıyla tanıştırdım onu… Başka yüzlerde aradım, Sana adanan güzelliği… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bir boş tesellim vardı; dünya… Kayıp giden zamanın acısını omuzlarıma yükleyerek bende bıraktığı izleri görmeyen bir kalbim vardı. Nerede, ne için var olduğumu aklıma getirmeyen bu sinsi dünya telâşesi, yorgun gözlerimden okunurken, sen yoktun hislerimde... Seninle olanlar kopkoyu karanlıkta koşarak ilerlerken, ben puslu penceremden sabah olmasını beklerdim. Sana olan muhabbetleri bir nûr hediye ederdi onlara, bense içi boş ambalaj kâğıtlarında arardım sevincimi… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Evet, bir şeyler eksik, ama ben hâlâ bu dünyada varım, ayaktayım diyordum. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Vicdan azabımın sesini kısarak haykırıyordum içime bu sözleri... Ama nâfileydi… Bir yanım “Sen” diye ağlıyordu ve Seni yaratan her ân izliyordu benim zavallılığımı… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sanki bana uzaktın… [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ama derinlerimde Sana sakladığım, kimseyle paylaşamadığım sevgin vardı. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sen derinlerimdeydin. İçimde bir yerde Sana gelmemi bekliyordun. Yüzsüzlüğümü de yanıma alıp geldiğim kapında her şeye rağmen bana tebessüm ediyordun. Biliyordun bir gün Sana döneceğimi, biliyordun fıtratımdaki varlığını… Ve Sen adına yakışır şekilde ağırlıyordun… Kapında bekletmeden buyur ettiğin ân içimde büyüyordu gün geçtikçe… Ve gözyaşlarım Sana yol alırken Sen varlığınla beni ben yapıyordun. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve anladım ki, Peygamberim olduğun içindi bu merhametin… Çünkü Sen, Allâh’ın sevgilisisin, âlemlere rahmetsin… Benimse her şeyim.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]--alıntıdır---[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Derinlerimdesin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…