??? ??? ??? ^o)illailayh ' Alıntı:körler sagırlar birbirini agırlar![]()
illailayh ' Alıntı:körler sagırlar birbirini agırlar![]()
thewords ' Alıntı:bide şunlar var demi kör sağır dilsiz3 kişi oda başka mana dimi abi
aman onlardan olmayalım
yok abicim yaillailayh ' Alıntı:aminn igneleyicimiydi sankii..
Sergerdan ' Alıntı:Buna benzer bir olay benim başımdan geçti.Ünv hazırlandıgım lise yurdu sonradan ablaların kaldıgı bir yurda çevrilmiş.Vize veya final sonrası memleketime gece vakti inmek zorunda kaldım,gece 1-2 gibi.Bizim ilçeye o saatte minibüs olmadıgından dedim eski yurduma gideyim,heralde abilerim degişse de Allah ın selamıyla alırlar içeri dedim.Gittim kapıya vardım,yol yorgunlugu mahmurluk görmüyorum bişey.Kapının zilini çaldım bir
iki ,açan yok.Ümitsizlik içinde başımı öne egdim bir baktım bayan ayakkabıları,çizmeleri kapının arkasında.Acı gerçekle karşılaştım neyse sonra bir ekmek fırınına gittim orada sabahladım.
Sonra kızkardeşime bir ablası anlatmış bir şaşkın gece vakti bizim kapıya dayandı diye,bizim akıllı da abimdi demiş ;D Kötü son; ben kimseyi göremedigim için bekar kaldım ;D ;D
Allah iyiliğinizi versin güldüm yahu:Sergerdan ' Alıntı:Buna benzer bir olay benim başımdan geçti.Ünv hazırlandıgım lise yurdu sonradan ablaların kaldıgı bir yurda çevrilmiş.Vize veya final sonrası memleketime gece vakti inmek zorunda kaldım,gece 1-2 gibi.Bizim ilçeye o saatte minibüs olmadıgından dedim eski yurduma gideyim,heralde abilerim degişse de Allah ın selamıyla alırlar içeri dedim.Gittim kapıya vardım,yol yorgunlugu mahmurluk görmüyorum bişey.Kapının zilini çaldım bir iki ,açan yok.Ümitsizlik içinde başımı öne egdim bir baktım bayan ayakkabıları,çizmeleri kapının arkasında.Acı gerçekle karşılaştım neyse sonra bir ekmek fırınına gittim orada sabahladım.
Sonra kızkardeşime bir ablası anlatmış bir şaşkın gece vakti bizim kapıya dayandı diye,bizim akıllı da abimdi demiş ;D Kötü son; ben kimseyi göremedigim için bekar kaldım ;D ;D
;DSergerdan ' Alıntı:Buna benzer bir olay benim başımdan geçti.Ünv hazırlandıgım lise yurdu sonradan ablaların kaldıgı bir yurda çevrilmiş.Vize veya final sonrası memleketime gece vakti inmek zorunda kaldım,gece 1-2 gibi.Bizim ilçeye o saatte minibüs olmadıgından dedim eski yurduma gideyim,heralde abilerim degişse de Allah ın selamıyla alırlar içeri dedim.Gittim kapıya vardım,yol yorgunlugu mahmurluk görmüyorum bişey.Kapının zilini çaldım bir iki ,açan yok.Ümitsizlik içinde başımı öne egdim bir baktım bayan ayakkabıları,çizmeleri kapının arkasında.Acı gerçekle karşılaştım neyse sonra bir ekmek fırınına gittim orada sabahladım.