Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
dertli bir üye böyle duyurur kendini ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 169466" data-attributes="member: 9260"><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Ben bu forumun eskisiyim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Aynı zamanda kederlisiyim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Mesajlarım çok amma,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Görünmüyorsa neyleyim!</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Yeniler hep ilgi çeker,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Adminde bize fırça çeker</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Mesaj yazarım her bir yere,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Basarlar teşekkürü başka yere</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Vefadan yana derdim çok,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Anlayana sitem yok</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Üye notu düşerim herkese,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Dönüpte yazılmaz bir notta bize</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Online gözüksemde hep pc de,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Hiç arkadaşım yok sitede</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Tek bir özel mesaj aldım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Ondada uyarı aldım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Üzüntümden yatarken çok ağladım,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Sabah kalktığımda yazdım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla'</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">ALLAH(celle celalüh)'tan korkmasam çökertecem siteyi valla</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Mesajlarımı görmezden geliyorlar,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Sanki kendileri çok biliyorlar</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Kendimi ifade etmek için şiir yazdım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Virüs girdi dediler,şiirimi yediler</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Birine gıcığım vardı,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Onuda moderatör ettiler</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Ben derim islamın emri,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">O der imansızlar belli</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Her zaman derler benim görüşüme göre</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Bazende İmam ı Azam a göre</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Muhalifler hep ilgi çeker</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">İtiraz ederim biride beni saf dışı eder</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Ufak bir çocuk hükmündeyim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Benide kaale alın,delirmekteyim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Bir de not düşmüş bizim dertli üye</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Notizler için basit olan teşekkür butonu karşınızdaki insanda sevinç ve güven bahçeleri açabilir</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">Sizin için anlamsız olan üye notları başkalarının kendilerine olan güvenlerini kazandırabilir</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Microsoft Sans Serif'"><span style="font-size: 12px">ALINTI </span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 169466, member: 9260"] [B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Ben bu forumun eskisiyim Aynı zamanda kederlisiyim Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok sitede Tek bir özel mesaj aldım Ondada uyarı aldım Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' ALLAH(celle celalüh)'tan korkmasam çökertecem siteyi valla Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Sanki kendileri çok biliyorlar Kendimi ifade etmek için şiir yazdım Virüs girdi dediler,şiirimi yediler Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler Ben derim islamın emri, O der imansızlar belli Her zaman derler benim görüşüme göre Bazende İmam ı Azam a göre Muhalifler hep ilgi çeker İtiraz ederim biride beni saf dışı eder Ufak bir çocuk hükmündeyim, Benide kaale alın,delirmekteyim Bir de not düşmüş bizim dertli üye Notizler için basit olan teşekkür butonu karşınızdaki insanda sevinç ve güven bahçeleri açabilir Sizin için anlamsız olan üye notları başkalarının kendilerine olan güvenlerini kazandırabilir ALINTI [/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
dertli bir üye böyle duyurur kendini ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…