Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Dezenfekte acıLar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sümühklü" data-source="post: 63664" data-attributes="member: 3772"><p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Geriye saramıyorum artık kaseti</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Anladım, telafisi yok ömrümün.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Oldu bittilerin bir yerindesin;</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Kısa veya uzun vadede hep aynı acıyı kazandırırsın bana.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Hüsnü kuruntularla dolu yüreğim!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Bir yanım beni sevmediğine ağıtlar büyütür,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Diğer yanım vazgeçmelerin siyahın da.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Ve ben her sabah bir intihar çığlığını gömerim topraklarına.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Gelip içime oturmuşsun,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Hatırın var!Kapı dışarı edemiyorum düşüncemden seni.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Sırtımı dayayıp suskunluklarıma,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Gitme kal diyemeden</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Seyirci kalıyorum terk edişlerine.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Sensiz kalma hakkımı kullanıyorum,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Artık yayla rüzgarlarının bana getirdiği senlerle </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">paylaşıyorum bugünümü,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Yarına da kalır mı yanağımdaki tebessüm</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">düşünmeden umarsızca.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Çiçekler topluyorum sana yangın kırmızılığında.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Çoktan terkedilmiş sevgileri sahiplenip,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Sana vermek için buketlerin arasına sıkıştırıyorum.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Sonra hiç benim olmadığını hatırlıyorum !</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Yüzümdeki sevinç yerlere düşüp paramparça oluyor, </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Bağrıma basacak vedalar arıyorum; teselli avuntusunda. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Vedasız ayrılıklar görüyorum;çimenlere bir çığ gibi düşmüş </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Yayla rüzgarlarının bana getirdiği yalnızlıkla,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">daha çok gömülüyorum karanlığa.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Melekler iniyorlar semadan ,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Dezenfekte edilmiş aşklar koyuyorlar önüme. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Hepsinin sonunda mutluluk olan,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Bana bahşedilen son günah hakkımı da kullanıp ille de sen diyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Çarmığa geriyorlar bendeki senleri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">Bir ikindi vakti telaşında </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff31ff">İmkansız aşklar mezarlığında buluyorlar leşimi</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sümühklü, post: 63664, member: 3772"] [center][color=#ff31ff]Geriye saramıyorum artık kaseti Anladım, telafisi yok ömrümün. Oldu bittilerin bir yerindesin; Kısa veya uzun vadede hep aynı acıyı kazandırırsın bana. Hüsnü kuruntularla dolu yüreğim! Bir yanım beni sevmediğine ağıtlar büyütür, Diğer yanım vazgeçmelerin siyahın da. Ve ben her sabah bir intihar çığlığını gömerim topraklarına. Gelip içime oturmuşsun, Hatırın var!Kapı dışarı edemiyorum düşüncemden seni. Sırtımı dayayıp suskunluklarıma, Gitme kal diyemeden Seyirci kalıyorum terk edişlerine. Sensiz kalma hakkımı kullanıyorum, Artık yayla rüzgarlarının bana getirdiği senlerle paylaşıyorum bugünümü, Yarına da kalır mı yanağımdaki tebessüm düşünmeden umarsızca. Çiçekler topluyorum sana yangın kırmızılığında. Çoktan terkedilmiş sevgileri sahiplenip, Sana vermek için buketlerin arasına sıkıştırıyorum. Sonra hiç benim olmadığını hatırlıyorum ! Yüzümdeki sevinç yerlere düşüp paramparça oluyor, Bağrıma basacak vedalar arıyorum; teselli avuntusunda. Vedasız ayrılıklar görüyorum;çimenlere bir çığ gibi düşmüş Yayla rüzgarlarının bana getirdiği yalnızlıkla, daha çok gömülüyorum karanlığa. Melekler iniyorlar semadan , Dezenfekte edilmiş aşklar koyuyorlar önüme. Hepsinin sonunda mutluluk olan, Bana bahşedilen son günah hakkımı da kullanıp ille de sen diyorum Çarmığa geriyorlar bendeki senleri Bir ikindi vakti telaşında İmkansız aşklar mezarlığında buluyorlar leşimi[/color][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Dezenfekte acıLar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…