Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Dil söyler, kalp sükut ederse ölemiyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 215167" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Dil söylüyor, kalbim bir hal oluyor</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Melal sükut etmeyi diliyor, gözlerim kapanmayı her ne hikmetse istiyor</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İçim titriyor, nefesim kesiliyor,kelimeler bir türlü mana ifade etmiyor, eriyor</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Derdimin ne olduğunu ah bir bilsem, hakkıyla nefesimi aşkın esinine teslim etsem</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gözlerim görmüyor, kalbim hissediyor</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Latifliğin muradında halim kendinden geçiyor, nefesim edebe bürünüyor</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Aranma artık, farkı fark ettiren nazarlar hani yok artık,dile gelen ne varsa alık</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Suskun sokakların, yalnızlaşan kaldırımların, hıçkırığı duyulmayan akşamların</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bir umut diliminde, eşikler ne halde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bahtın sadır olan her sahnesinde, akılım ve izanım haydi şimdi söyle nerede</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Çıkıp gelemiyorum, ruhumu esaretinden men edemiyorum, kalbi dinleyemiyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Artık zamansız bir mekan için ellerimi açarak, umutla aşkın feyzini dileniyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hiç gülme, meramı halim budur gidişte</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne kadar kaldıysa yaşamak umudum, sevdanın rüknünde anlamlaşıyor işte</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalbin inşirahını, ruhun idraki malumatını,nefesin aşka abadını istiyor gönlüm</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Birgün edip olur, şairin meramı halini teneffüs etmeye müdrik kalsam gam değil</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Suskun hece ve vezinleri</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Aruz mertliğinde dillenen kederleri, sır olmuş melalleri, çileli kareleri</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Göçüp gitmeden, zavallılığımla yetinmeden, musallada mola vermeden enleri</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bir bir yazıp, tükenmeyen dertlerin mısralarında bütünleşeceğim ve öyle gideceğim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 215167, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Dil söylüyor, kalbim bir hal oluyor[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Melal sükut etmeyi diliyor, gözlerim kapanmayı her ne hikmetse istiyor[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İçim titriyor, nefesim kesiliyor,kelimeler bir türlü mana ifade etmiyor, eriyor[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Derdimin ne olduğunu ah bir bilsem, hakkıyla nefesimi aşkın esinine teslim etsem[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gözlerim görmüyor, kalbim hissediyor[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Latifliğin muradında halim kendinden geçiyor, nefesim edebe bürünüyor[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Aranma artık, farkı fark ettiren nazarlar hani yok artık,dile gelen ne varsa alık[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Suskun sokakların, yalnızlaşan kaldırımların, hıçkırığı duyulmayan akşamların[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bir umut diliminde, eşikler ne halde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bahtın sadır olan her sahnesinde, akılım ve izanım haydi şimdi söyle nerede[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Çıkıp gelemiyorum, ruhumu esaretinden men edemiyorum, kalbi dinleyemiyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Artık zamansız bir mekan için ellerimi açarak, umutla aşkın feyzini dileniyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hiç gülme, meramı halim budur gidişte[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne kadar kaldıysa yaşamak umudum, sevdanın rüknünde anlamlaşıyor işte[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalbin inşirahını, ruhun idraki malumatını,nefesin aşka abadını istiyor gönlüm[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Birgün edip olur, şairin meramı halini teneffüs etmeye müdrik kalsam gam değil[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Suskun hece ve vezinleri[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Aruz mertliğinde dillenen kederleri, sır olmuş melalleri, çileli kareleri[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Göçüp gitmeden, zavallılığımla yetinmeden, musallada mola vermeden enleri[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bir bir yazıp, tükenmeyen dertlerin mısralarında bütünleşeceğim ve öyle gideceğim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Dil söyler, kalp sükut ederse ölemiyorum!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…