Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
DİN ELDEN GİDİYOR, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Li`eclillah" data-source="post: 51332" data-attributes="member: 469"><p><span style="color: #ff0000">Aziz Mubarek ve Çok Kıymettar Kardaşlarım;</span></p><p><span style="color: #ff0000">DİN ELDEN GİDİYOR, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ! </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Türkiye birkaç gündür akıl almaz bir olayı tartışıyor. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bağcılar’da bir lisede namaz kılan birkaç öğrenciyi. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bu olay haber oluyor, gazetelerin manşetlerini süslüyor. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Namaz kılmak sanki suçmuş, namaz kılmak sanki yasakmış gibi. </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Nasıl olur da hiç utanmadan, sıkılmadan, “Zorla namaz kıldırıyorlar” diye iftira atarsın. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Nasıl olur da, namaz kılan çocuklara savaş açarsın. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Nasıl olur da, namaza düşman olursun. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Nasıl? </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Soruyorum.! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Tehlikenin farkında mısınız? </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’a teknik direktör.oldu. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Ancak Sağlam’ın eşinin başı örtülüydü. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Beşiktaş yönetiminden bazı isimler “olmaz” diye seslerini yükseltmeye başladı. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bu bağırışmalara bazı gazeteler de destek verdi. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Nasıl olur da başı örtülü bir hanımefendiyi, eşinin önüne engel koyarsın? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hem de hiç utanmadan! </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Soruyorum! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Tehlikenin farkında mısınız? </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Yarın çevirdiğiniz bir taksi, eşinizin başı örtülü diye sizi arabasına almayabilir! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Alışveriş yapmak için girmek istediğiniz mağazanın güvenlik görevlisi sizi başınızdaki örtü nedeniyle mağazaya sokmayabilir! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hatta ve hatta bir gün sizi sokağa da çıkarmayabilirler! </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Soruyorum! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Tehlikenin farkında mısınız? </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Cumhuriyet değil, din elden gidiyor! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Evet. Din elden gidiyor. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hem de yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede. </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Soruyorum! </span></p><p><span style="color: #ff0000">Tehlikenin farkında mısınız? </span></p><p><span style="color: #ff0000">BAKİ SELAM </span></p><p><span style="color: #ff0000">MUHABBETLE...</span></p><p><span style="color: #ff0000">aciz duaya muhtac kardeşiniz</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Li`eclillah, post: 51332, member: 469"] [color=#ff0000]Aziz Mubarek ve Çok Kıymettar Kardaşlarım; DİN ELDEN GİDİYOR, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ! Türkiye birkaç gündür akıl almaz bir olayı tartışıyor. Bağcılar’da bir lisede namaz kılan birkaç öğrenciyi. Bu olay haber oluyor, gazetelerin manşetlerini süslüyor. Namaz kılmak sanki suçmuş, namaz kılmak sanki yasakmış gibi. Nasıl olur da hiç utanmadan, sıkılmadan, “Zorla namaz kıldırıyorlar” diye iftira atarsın. Nasıl olur da, namaz kılan çocuklara savaş açarsın. Nasıl olur da, namaza düşman olursun. Nasıl? Soruyorum.! Tehlikenin farkında mısınız? Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’a teknik direktör.oldu. Ancak Sağlam’ın eşinin başı örtülüydü. Beşiktaş yönetiminden bazı isimler “olmaz” diye seslerini yükseltmeye başladı. Bu bağırışmalara bazı gazeteler de destek verdi. Nasıl olur da başı örtülü bir hanımefendiyi, eşinin önüne engel koyarsın? Hem de hiç utanmadan! Soruyorum! Tehlikenin farkında mısınız? Yarın çevirdiğiniz bir taksi, eşinizin başı örtülü diye sizi arabasına almayabilir! Alışveriş yapmak için girmek istediğiniz mağazanın güvenlik görevlisi sizi başınızdaki örtü nedeniyle mağazaya sokmayabilir! Hatta ve hatta bir gün sizi sokağa da çıkarmayabilirler! Soruyorum! Tehlikenin farkında mısınız? Cumhuriyet değil, din elden gidiyor! Evet. Din elden gidiyor. Hem de yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede. Soruyorum! Tehlikenin farkında mısınız? BAKİ SELAM MUHABBETLE... aciz duaya muhtac kardeşiniz[/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
DİN ELDEN GİDİYOR, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…