Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
DİNİ CHAT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 62787" data-attributes="member: 2492"><p>daha önce arkadaşlar görmüşlerdir,ama koydum gene de.</p><p></p><p><span style="color: #0009ff">alıntı-Letaif</span></p><p></p><p><span style="color: #ffb000">- Su-i zan etme lütfen. Ne babanın zenginliği ne de senin güzelliğin. Ben senin ruhunu sevdim. İmanını. Başörtünü... </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Ben de hep takva sahibi, içkisi kumarı olmayan, insanlığa hizmet aşkında bir beyle evlenmek istemişimdir. Burçlar da uygun. </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Her gün Cevşen okuyorum. Bir de Cevşen astım boynuma. Seninle cennete uzanan beraberliğimiz için... </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Ben de nazar boncuklu bilekliğimi hiç çıkarmıyom. Annem de muska yazdırmış. Aşkımıza kurşun da döktürcem inşallah. </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- İnternetten gönderdiğin fotoğrafın çok güzeldi. Yüzünden nur akıyo. Sen peygamber sülalesinden misin? </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Senin fotoğrafın da çok hoş. Annemler şüphelenmesinler diye okuduğum hadis kitabının arasına koydum. Adın da Enes ya, görürlerse bile Hz. Enes (ra) zannederler. </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Diyosun sen? Bak ne dicem artık görüşsek bi yerlerde... </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Caiz mi? Zaten babam duyarsa öldürür beni. </span></p><p><span style="color: #ffb000"></span></p><p><span style="color: #ffb000">- Bişi olmaz. İmam nikahı yaparız tamamdır.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 62787, member: 2492"] daha önce arkadaşlar görmüşlerdir,ama koydum gene de. [color=#0009ff]alıntı-Letaif[/color] [color=#ffb000]- Su-i zan etme lütfen. Ne babanın zenginliği ne de senin güzelliğin. Ben senin ruhunu sevdim. İmanını. Başörtünü... - Ben de hep takva sahibi, içkisi kumarı olmayan, insanlığa hizmet aşkında bir beyle evlenmek istemişimdir. Burçlar da uygun. - Her gün Cevşen okuyorum. Bir de Cevşen astım boynuma. Seninle cennete uzanan beraberliğimiz için... - Ben de nazar boncuklu bilekliğimi hiç çıkarmıyom. Annem de muska yazdırmış. Aşkımıza kurşun da döktürcem inşallah. - İnternetten gönderdiğin fotoğrafın çok güzeldi. Yüzünden nur akıyo. Sen peygamber sülalesinden misin? - Senin fotoğrafın da çok hoş. Annemler şüphelenmesinler diye okuduğum hadis kitabının arasına koydum. Adın da Enes ya, görürlerse bile Hz. Enes (ra) zannederler. - Diyosun sen? Bak ne dicem artık görüşsek bi yerlerde... - Caiz mi? Zaten babam duyarsa öldürür beni. - Bişi olmaz. İmam nikahı yaparız tamamdır.[/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
DİNİ CHAT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…