Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Dinler Arası Diyalog Nedir? Neyi Amaclar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ahmetemin" data-source="post: 48424" data-attributes="member: 2750"><p>eğer ki samimi gayretler kasıtlı olarak baltalanıyorsa ben bunu yapanları sadece ve sadece Allah'a havale etmekle iktifa edeceğim._________________________________________________bu ülkede birileri her türlü meşakkati göze alıp yurtlarını-yuvalarını terk ettiler,hicret ettiler Allah yolunda..arkalarına dahi bakmayı ar kabul ettiler..arkalarında nişanlıları kaldı,eşleri kaldı,çocukları, ana-babaları kaldı..onların gözyaşları kaldı ama yine de arkaya bakmayı dahi ar kabul ettiler..bu yiğitlerin ayakları altında paspas olmayı onur bilirim şan bilirim şeref bilirim.._________________________________________________biz halen birbirimizi tartışıyoruz,biz halen yapılan samimi uğraşıların altlarında art niyet arıyoruz..bunda zerre kadar art niyet yoktur..zerre kadar olumsuzluk yoktur..hem din adına art niyet gütmek kadar tehlikeli ve ciddi bir zannın altına hiçkimse girmek istemez..çünkü bunun cezası çok ama çok çetin olur hem bu dünyada hem de ahirette.._________________________________________________ben hicret edip dünyanın dört bir tarafına giden yiğitlerin ayakları alında paspas olmayı avukatlık cübbemi bir kenara iterek şeref biliyorum,onur biliyorum,şan biliyorum..umarım bu yiğitler beni bu şereften mahrum bırakmazlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmetemin, post: 48424, member: 2750"] eğer ki samimi gayretler kasıtlı olarak baltalanıyorsa ben bunu yapanları sadece ve sadece Allah'a havale etmekle iktifa edeceğim._________________________________________________bu ülkede birileri her türlü meşakkati göze alıp yurtlarını-yuvalarını terk ettiler,hicret ettiler Allah yolunda..arkalarına dahi bakmayı ar kabul ettiler..arkalarında nişanlıları kaldı,eşleri kaldı,çocukları, ana-babaları kaldı..onların gözyaşları kaldı ama yine de arkaya bakmayı dahi ar kabul ettiler..bu yiğitlerin ayakları altında paspas olmayı onur bilirim şan bilirim şeref bilirim.._________________________________________________biz halen birbirimizi tartışıyoruz,biz halen yapılan samimi uğraşıların altlarında art niyet arıyoruz..bunda zerre kadar art niyet yoktur..zerre kadar olumsuzluk yoktur..hem din adına art niyet gütmek kadar tehlikeli ve ciddi bir zannın altına hiçkimse girmek istemez..çünkü bunun cezası çok ama çok çetin olur hem bu dünyada hem de ahirette.._________________________________________________ben hicret edip dünyanın dört bir tarafına giden yiğitlerin ayakları alında paspas olmayı avukatlık cübbemi bir kenara iterek şeref biliyorum,onur biliyorum,şan biliyorum..umarım bu yiğitler beni bu şereften mahrum bırakmazlar.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Dinler Arası Diyalog Nedir? Neyi Amaclar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…