Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Dinler Arası Diyalog Nedir? Neyi Amaclar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 48433" data-attributes="member: 2492"><p>ahmetemin kardeş benim sorumda birbirimizi eleştirmek yoktu.biz diye birşey varsa oda ortak payda islam.yemin abi bizim başka amacımız yokken benim kastettigim avrupa birligini kastetti galiba.ben soruma büyük ölçüde vcevap almakla beraber şunu sormaya çalıştım insanlar çogunluk itibariyle gevşerler kanatindeyim bir tabur asker,bir sınıf ögrenci gibi onu sormaya çalıştım bir de avrupa birligi gibi bir durumla kitlesel bir hareket olursa zararı olabilir gibi geliyor .kemmiyet keyfiyete yansımıyor diye düşünüyom her yerde her koşulda.az az gitmek daha dogrudur diye şimdilik düşünüyorum.</p><p></p><p> yazıda demişki almanya da göçmenler kiliseye gitmedi meyhane sefahatten etkilendi insanlar bu iman hatrı için günaha gözyummak zorunda kalmak mıdır</p><p>ateistlik,şeytana tapma,... ufak tefek tehlikeler deil bu yüzden 3-5 on yirmi neyse az kişi yukarda yazdıgı gibi temsil edebilecek kişilerin gitmesi gerek.Türk halkı medyaya ne kadar karşı koymuş ki veya gençlerimiz türkiye içinde ne kadar giyim kuşam vesaire ne kadar karşı koyduki nasara ve yahudinin hayat tarzına karşı koysun illa onların dinlerini sevmeleri gerekmez,hayat tarzlarından ufak ufak etkilenebilirler.bu yüzden özel timler gibi özel ve az insan olmalı bence ülke çapında erken olabilir._________________________________________________içine kapanmamaktan kasıt hayde müslümanlar avrupayla kaynaşın mı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 48433, member: 2492"] ahmetemin kardeş benim sorumda birbirimizi eleştirmek yoktu.biz diye birşey varsa oda ortak payda islam.yemin abi bizim başka amacımız yokken benim kastettigim avrupa birligini kastetti galiba.ben soruma büyük ölçüde vcevap almakla beraber şunu sormaya çalıştım insanlar çogunluk itibariyle gevşerler kanatindeyim bir tabur asker,bir sınıf ögrenci gibi onu sormaya çalıştım bir de avrupa birligi gibi bir durumla kitlesel bir hareket olursa zararı olabilir gibi geliyor .kemmiyet keyfiyete yansımıyor diye düşünüyom her yerde her koşulda.az az gitmek daha dogrudur diye şimdilik düşünüyorum. yazıda demişki almanya da göçmenler kiliseye gitmedi meyhane sefahatten etkilendi insanlar bu iman hatrı için günaha gözyummak zorunda kalmak mıdır ateistlik,şeytana tapma,... ufak tefek tehlikeler deil bu yüzden 3-5 on yirmi neyse az kişi yukarda yazdıgı gibi temsil edebilecek kişilerin gitmesi gerek.Türk halkı medyaya ne kadar karşı koymuş ki veya gençlerimiz türkiye içinde ne kadar giyim kuşam vesaire ne kadar karşı koyduki nasara ve yahudinin hayat tarzına karşı koysun illa onların dinlerini sevmeleri gerekmez,hayat tarzlarından ufak ufak etkilenebilirler.bu yüzden özel timler gibi özel ve az insan olmalı bence ülke çapında erken olabilir._________________________________________________içine kapanmamaktan kasıt hayde müslümanlar avrupayla kaynaşın mı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Dinler Arası Diyalog Nedir? Neyi Amaclar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…