divx web player

ebrar172

Well-known member
divx yüklemek bi dert yüklememek bi dert ah şekspir kulakların çınlasın ..
şimdi ben divx yükledim anlamak içinde baya bi kurcaladım anladım gibi de sanki...divx hakkında bilgisi olan bi arkadaş tam detaylı bilgi verirse iyi olur..bide ingilizce versiyonu bu aradım ama türkçe versiyonunu bulamadım siz bulabilirseniz buraya eklermisiniz..baya faydası olur..yine işe yarıyor ama ana dilimiz gibi kullanışlı olmuyor..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Sizin sorunuz codeclerle alakalı yoksa divx player ile alakalı değil ..

K-lite Codec Pack adlı programı kurarsanız bütün dertleriniz biter. Butunm dosya bicimleirini tanır ve ceviri ileri düzey kullanıcılar dosyalar üzerinde düzenlemeyapabilirler ..

Adım 1 -

Buraya Tıklayarak K-Lite Codec Pack Programını İndiriniz..

Adım2 -

İndirdiğimiz dosyayı iki kere tıklayarak acılan pencerelere next butonuna tıklayarak devam ediyoruz.. Daha sonra size programın kurulacağı dizini veya klasörü sorar ister değiştirirsiniz ister yanı kalır farketmez.. Sonraki adımda yuklenecek özellikleri ayarlamanız için pencere cıkar burada ise standart ları bırakabilir hepsini secerekde yukliyebilirsiniz (İleri düzey kullanacaklar için) next diyerek devam ediyoruz.Sonraki pencerede programlar kısmında kısayol olusturulmasını sorar (Bu özellik Başlat Tüm programlar diye programlarımıza bakdığımız kısımda cıkacak kısayoldur) next diye devam ediyoruz..Bu adımd da yine programda ek yuklenecek özellikleri ayarlar next diyerek devam ediyoruz..Ve Son olarakda install diyerek programı yuklemeye baslıyoruz.. Program yuklendikden sonra ayrı bir pencerede program ayarları acılır isterseniz dokunmayınız standart olarak kalsın.. Buraya kadar programımızı sağlıklı bir şekilde yuklemiş olduk bir sonraki adımda ise programı türkçeleştiricez..

Adım 3 -

Bu kısımda ilk iki adımda yuklemiş olduğumuz programın oynatıcısı olan media player oynatıcısının türkcesini yükliyeceğiz..

Media Player Classic Türkçe İndirmek İçin Tıklayınız ...

Hayırlı Uğurlu Olsun :)

Merih

Well-known member
K lite Codec programını yükle media playerede gerek kalmaz bütün video uzantılarını sorunsuzca açabilirsin

ebrar172

Well-known member
evet link açılmıyor ve program şimdi sonlandır varya o çıkıyor hemen ardından hata raparu veriyor ..ama codec i indirdim..

Bu alana bir cevap yazın...