Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Diyaloğun neticesinde..?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 53163"><p><span style="color: #ff0900">Delikanlılarımızdan bir tanesi bir alman evine misafir olmuştur İslam ın faziletini tam temsil etmiştir iffetiyle orada görunmuştur dikkati çekmiştir </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"> kısa zaman sonra evin 30-35 yaşındaki sarı alman delikanlısı bizim muminin davranışlarını tecessüs etmektedir ve bir fiyasko bulamamktadır karışık bulanık bir taraf </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">görememktedir.. nereden bakarsan bak Allah ı hatırlatır bir göruntu görmektedir.. Alman delikanlı gelir derki aylardan beri evimdesin ben seni herşeyinle tetkik ettim</span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">bi fazilet abides, gördüm bu ne guzel dindir bu ne muhteşem prensibler mecmuasıdır ve diz dize gelir delikanlımızla oturur ve içinden gele gele la ilahe ilallah </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Muhammeden rasulallah der evin diğer tarafında olan sarışın hanımı derki efendi nereye gidiyorsun biz bugune dek beraber yaşadık sen la ilahe ilallah diyorsan bende </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">oradayım diyor oda müslüman oluyor.. ev cennet köşesine döner sevincini ifade eder..</span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"> ancak bir gun bizim delikanlımzıı yakasından tutar ve sarsar biliyormusn der sana karşı öle öflkeleniyorumki içimden sana bir tokat atmak geliyor ayaklarımın altına </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">alasım geliyor bana sorki niçin bende zira sana diyeceğimki 6 ay evvel benim bir babam vardı sen gelmeden evvel kiliseye çok sadıktı çan çalar çalmaz yerinden fırlardı </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">o Hz Muhammed i bilmeden gitti, 6 ay evvel gelseydin ona da öğretseydin... </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 53163"] [color=#ff0900]Delikanlılarımızdan bir tanesi bir alman evine misafir olmuştur İslam ın faziletini tam temsil etmiştir iffetiyle orada görunmuştur dikkati çekmiştir kısa zaman sonra evin 30-35 yaşındaki sarı alman delikanlısı bizim muminin davranışlarını tecessüs etmektedir ve bir fiyasko bulamamktadır karışık bulanık bir taraf görememktedir.. nereden bakarsan bak Allah ı hatırlatır bir göruntu görmektedir.. Alman delikanlı gelir derki aylardan beri evimdesin ben seni herşeyinle tetkik ettim bi fazilet abides, gördüm bu ne guzel dindir bu ne muhteşem prensibler mecmuasıdır ve diz dize gelir delikanlımızla oturur ve içinden gele gele la ilahe ilallah Muhammeden rasulallah der evin diğer tarafında olan sarışın hanımı derki efendi nereye gidiyorsun biz bugune dek beraber yaşadık sen la ilahe ilallah diyorsan bende oradayım diyor oda müslüman oluyor.. ev cennet köşesine döner sevincini ifade eder.. ancak bir gun bizim delikanlımzıı yakasından tutar ve sarsar biliyormusn der sana karşı öle öflkeleniyorumki içimden sana bir tokat atmak geliyor ayaklarımın altına alasım geliyor bana sorki niçin bende zira sana diyeceğimki 6 ay evvel benim bir babam vardı sen gelmeden evvel kiliseye çok sadıktı çan çalar çalmaz yerinden fırlardı o Hz Muhammed i bilmeden gitti, 6 ay evvel gelseydin ona da öğretseydin... [/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Diyaloğun neticesinde..?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…