Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Doğan Medya Darwin'e toz kondurmuyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ali Said" data-source="post: 109011" data-attributes="member: 8283"><p><span style="color: Navy"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>lisedeyken bayan edebiyat öğretmenimiz </strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>ikidebir biz maymundan geldik falan diye bir şeyler anlattıyor.</strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>Bİr arkadaşımız Hocam biz maymundan mı geldik Hocamız evet falan filan darvin ... </strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>-Hocam ben merak ediyorum acaba siz hangi türdensiniz </strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>Goril mi şempanze mi....</strong></span></p><p><span style="color: Navy"><strong>artık bir daha hoca maymun meselesini ağzına almadı.</strong></span>:005:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Said, post: 109011, member: 8283"] [COLOR=Navy][B] lisedeyken bayan edebiyat öğretmenimiz ikidebir biz maymundan geldik falan diye bir şeyler anlattıyor. Bİr arkadaşımız Hocam biz maymundan mı geldik Hocamız evet falan filan darvin ... -Hocam ben merak ediyorum acaba siz hangi türdensiniz Goril mi şempanze mi.... artık bir daha hoca maymun meselesini ağzına almadı.[/B][/COLOR]:005: [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Doğan Medya Darwin'e toz kondurmuyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…