Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Doktor Nasıl Deli Edilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="þahadetnuru" data-source="post: 110099" data-attributes="member: 10676"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: neyiniz var ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: kimsem yok.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">çok yalnızım doktor.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: ben size nasıl yardım edeyim?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: bana şikayetlerinizi tarif edin.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: hep yalnızım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">çok sıkılıyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">canım hiç bişey yapmak istemiyor.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: depresyonda mısınız?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: yok girmeye üşendim. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: o da mı yalnız?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: hayır psikolojik yardım amacıyla..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: anladım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">beni çift kişilikli yapabilir mi?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">böylece yalnız kalmam. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: sahi mi? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: hayır. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: anneniz hayatta mı? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: bu hayatta değil.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: peki annenizi hatırlıyor musunuz?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: hayır.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: bu normal.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">her çocuğa böyle derler. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: ama beni leylekler geri getirmiş.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: ailenizden görüştüğünüz birileri var mı?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">babanız kardeşleriniz teyzeleriniz?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: evet. bizde murat 124 vardı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">herkes binmiş.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: anneniz de bu kazada mı ölmüş?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">kazayı görünce kalpten ölmüş. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: anladım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: çocukluğunuzdan bahsedelim biraz.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hiç arkadaşınız var mıydı? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: vardı.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">sık sık telefonla konuşurduk.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">yeniden dinlemek için 9 a bas derdi.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">bütün gün konuşurduk.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: evdekiler? onlar kimdi?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: bilmiyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">karşı komşu işte. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: şimdi hiç arkadaşınız var mı?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: bana göre mi onlara göre mi? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: tamam bu soruyu geçelim..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">hiç sevgiliniz oldu mu? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: önceki hayatımdakiler sayılır mı?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: tamam bunu da geçelim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: büyük bir travma atlatmışsınız.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">böle travmaların en iyi ilacı zamandır. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: bende o ilacın yan etkileri oluyor. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: AB beni kabul etmedi. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: birleşmiş milletler gibi mi mesela </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: hmm.. ..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: o zaman geriye tek bir çare kalıyor.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">HASTA: neymiş doktor? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">DOKTOR: ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">S E L A M E T L E </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="þahadetnuru, post: 110099, member: 10676"] [SIZE=3][COLOR=blue]DOKTOR: neyiniz var ? HASTA: kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. DOKTOR: ben size nasıl yardım edeyim? HASTA: grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından. DOKTOR: bana şikayetlerinizi tarif edin. HASTA: hep yalnızım. çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. DOKTOR: depresyonda mısınız? HASTA: yok girmeye üşendim. DOKTOR: size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. HASTA: o da mı yalnız? DOKTOR: hayır psikolojik yardım amacıyla.. HASTA: anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam. DOKTOR: hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. HASTA: sahi mi? DOKTOR: hayır. DOKTOR: anneniz hayatta mı? HASTA: bu hayatta değil. DOKTOR: peki annenizi hatırlıyor musunuz? HASTA: hayır. tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi. DOKTOR: bu normal. her çocuğa böyle derler. HASTA: ama beni leylekler geri getirmiş. DOKTOR: ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız kardeşleriniz teyzeleriniz? HASTA: hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş. DOKTOR: bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? HASTA: evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş. DOKTOR: anneniz de bu kazada mı ölmüş? HASTA: hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce kalpten ölmüş. DOKTOR: anladım. DOKTOR: çocukluğunuzdan bahsedelim biraz. Hiç arkadaşınız var mıydı? HASTA: vardı. sık sık telefonla konuşurduk. yeniden dinlemek için 9 a bas derdi. bütün gün konuşurduk. sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı. DOKTOR: evdekiler? onlar kimdi? HASTA: bilmiyorum. karşı komşu işte. DOKTOR: şimdi hiç arkadaşınız var mı? HASTA: bana göre mi onlara göre mi? DOKTOR: tamam bu soruyu geçelim.. hiç sevgiliniz oldu mu? HASTA: önceki hayatımdakiler sayılır mı? DOKTOR: tamam bunu da geçelim. DOKTOR: büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. HASTA: bende o ilacın yan etkileri oluyor. DOKTOR: o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin. HASTA: AB beni kabul etmedi. DOKTOR: daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? HASTA: birleşmiş milletler gibi mi mesela DOKTOR: mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela.. HASTA: ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. DOKTOR: hmm.. .. DOKTOR: o zaman geriye tek bir çare kalıyor. HASTA: neymiş doktor? DOKTOR: ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım. S E L A M E T L E [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Doktor Nasıl Deli Edilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…