havalarda sıcak malum ;D
I imported_eFTaL Active member 18 May 2007 #2 yok yok benım kı canlı mahsul olmasın ;D dokunur falan mazallah
I imported_eFTaL Active member 18 May 2007 #4 sen böyle satış yapmaya devam edersen nevzatt hem batarsın hemde linç edılırsın ;D ;D
N Nevzatt Well-known member 19 May 2007 #7 tazeee dahaaa fırından yeni çıktıııııııııııııııı ;D eftal veriyimi sana ;D
H HaDiS Active member 19 May 2007 #8 Nevzatt ' Alıntı: tazeee dahaaa fırından yeni çıktıııııııııııııııı ;D eftal veriyimi sana ;D Genişletmek için tıkla ... fırından mı cıktı yavfffff dondurma oooo anahhhhhh ;D
Nevzatt ' Alıntı: tazeee dahaaa fırından yeni çıktıııııııııııııııı ;D eftal veriyimi sana ;D Genişletmek için tıkla ... fırından mı cıktı yavfffff dondurma oooo anahhhhhh ;D
I imported_eFTaL Active member 19 May 2007 #9 Nevzatt ' Alıntı: tazeee dahaaa fırından yeni çıktıııııııııııııııı ;D eftal veriyimi sana ;D Genişletmek için tıkla ... önce büyükler ;D ;D ölmezsen sonra ben belkı bır 100 yıl sonra falan düşünürüm artık ;D ;D
Nevzatt ' Alıntı: tazeee dahaaa fırından yeni çıktıııııııııııııııı ;D eftal veriyimi sana ;D Genişletmek için tıkla ... önce büyükler ;D ;D ölmezsen sonra ben belkı bır 100 yıl sonra falan düşünürüm artık ;D ;D
I imported_eFTaL Active member 19 May 2007 #11 Nevzatt ' Alıntı: de gett işinee ;D ............... Genişletmek için tıkla ... oLaaarrrr ;D ;D ben gittim işime ;D ;D
Nevzatt ' Alıntı: de gett işinee ;D ............... Genişletmek için tıkla ... oLaaarrrr ;D ;D ben gittim işime ;D ;D