Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
DORUKLARA SEVDALANDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 60236" data-attributes="member: 30"><p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Filiz filiz harelendim dağlara uymak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">"Kekik kokusu duydum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Kekik kokusu koynunda huysuz gecenin</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Uyandım birdenbire</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Yorgunum;</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Düşmanlarım ulaşamazlar..."</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Katarlar gelir geçer bir geceden bir geceye </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Yüreğim yare yare iz bırakır bin acıya </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Denizlerde dalgalandım taşları oymak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Doruklara sevdalandım ışığa doymak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Irmaklarda durulandım dağları duymak için</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Irmaklarda durulandım dağları duymak için.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">"Bir kuş çiz yavrum yüzüme gözyaşınla</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bir kuş tel tel kirpiklerim kanat olsun</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bir kuş çırpınan kalbi dudağımda</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bir kuş yavrum sıcaklığın beni bulsun.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bahar gelmiş balam benim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Bahar gelmiş dayanmış</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Dalda yaprak bebeciğim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Suda köpük uyanmış</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Kuzulara özenmiş kızım benim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Körpe sesler dinlenmiş</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Ay ışığında yanmış yavrucuğum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Onun için beyazmış."</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Şarkılar gelir geçer bir heceden bir heceye </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Gün olur ufalanır karanlıklar bin parçaya </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">Gün olur ufalanır karanlıklar bin parçaya</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #4e0000">NİHAT BEHRAM</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 60236, member: 30"] [center][color=#4e0000]Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. "Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gecenin Uyandım birdenbire Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar..." Katarlar gelir geçer bir geceden bir geceye Yüreğim yare yare iz bırakır bin acıya Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya Gün olur şafaklanır karanlıklar bin parçaya. Denizlerde dalgalandım taşları oymak için Doruklara sevdalandım ışığa doymak için Irmaklarda durulandım dağları duymak için Irmaklarda durulandım dağları duymak için. "Bir kuş çiz yavrum yüzüme gözyaşınla Bir kuş tel tel kirpiklerim kanat olsun Bir kuş çırpınan kalbi dudağımda Bir kuş yavrum sıcaklığın beni bulsun. Bahar gelmiş balam benim Bahar gelmiş dayanmış Dalda yaprak bebeciğim Suda köpük uyanmış Kuzulara özenmiş kızım benim Körpe sesler dinlenmiş Ay ışığında yanmış yavrucuğum Onun için beyazmış." Şarkılar gelir geçer bir heceden bir heceye Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya Gün olur ufalanır karanlıklar bin parçaya Gün olur ufalanır karanlıklar bin parçaya NİHAT BEHRAM[/color][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
DORUKLARA SEVDALANDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…