Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Dost dediğin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAYA" data-source="post: 90752" data-attributes="member: 6309"><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000"> </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000">Dost Dediğin</span></span></span></strong></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Dostun yüreğinden geçeni bilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Dostunu karşılıksız sevmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Verecekse almadan vermeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Kara toprak gibi sadık kalabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Geceye parlayan yıldız olabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Sırtını yasladığın asırlık bir çınar </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Kahpe kurşuna göğsünü siper yapabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Velhasıl dost olduğunu bilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">İki yüreği bir beden sayabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Ben herkese dost demem </span></p><p><span style="color: #800000">Benim dostum </span></p><p><span style="color: #800000">Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000">Dost o zaman dosttur </span></p><p><span style="color: #800000">Dost dediğin </span></p><p><span style="color: #800000">Bir batında doğan kardeş bile olabilmeli </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAYA, post: 90752, member: 6309"] [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000] Dost Dediğin[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=#800000]Dost dediğin Dostun yüreğinden geçeni bilmeli Dost dediğin Dostunu karşılıksız sevmeli Dost dediğin Verecekse almadan vermeli Dost dediğin Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli Dost dediğin Kara toprak gibi sadık kalabilmeli Dost dediğin Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli Dost dediğin Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli Dost dediğin Geceye parlayan yıldız olabilmeli Dost dediğin Sırtını yasladığın asırlık bir çınar Dost dediğin Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli Dost dediğin Kahpe kurşuna göğsünü siper yapabilmeli Dost dediğin Velhasıl dost olduğunu bilmeli Dost dediğin İki yüreği bir beden sayabilmeli Ben herkese dost demem Benim dostum Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli Dost o zaman dosttur Dost dediğin Bir batında doğan kardeş bile olabilmeli [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Dost dediğin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…