Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Dua etti Beddua Değil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akna" data-source="post: 456344" data-attributes="member: 1004668"><p>benim bir türlü anlamadığım, ortada savunulan bir dava olmaması</p><p>yani sadece şahıs savunuluyor</p><p>insanlar diyor ki biz onun içtihadına güveniyoruz, o veli bir zat</p><p>ama 2 hafta sonra yine sadece o şahsı savunmak için diyorlar ki</p><p>etrafındaki güruh tarafından yanlış yönlendiriliyor, aslında o nun etkisi yok</p><p>sürekli kendileri ile çelişiyorlar aslında</p><p>1- Madem bu kadar mübarek, veli, nasıl hemen etki altına girebiliyor</p><p>2- Sizin savunmanız gereken bir davanız yok mu? Nedir sizin davanız?</p><p>Risale-i Nur dairesinde hizmet etmediğiniz aşikar</p><p>Neye/kime nasıl hizmet ediyorsunuz? </p><p></p><p>Hem beka isteyeceksiniz, hem fenaya takılacaksınız, heyhaat!</p><p>bu şahıs ölünce ne olacak</p><p>hani Nur Talebeliğinden dem vuruyordunuz</p><p>Hakiki bir Kur'an hadiminin hizmetini kimse engelleyemez</p><p>önüne çıkılırsa sağa/sola döner, </p><p>onada müssaade etmezlerse geri döner yolu uzatır ama gider elhamdülillah</p><p></p><p>maksadım sizi incitmek değil kardeş ama</p><p>kusura bakmayın hazmedemiyorum </p><p>Bediüzzaman Hz ile o şahsiyeti mukayese etmek bile hadsizliktir</p><p>diyorlar ki ikiside bizim için bir</p><p>bende diyorum ki: madem Fethullah Gülen, asrın müceddidi ile eş değerse (birilerine göre)</p><p>bir tefsirde kendisi yazsaydı da, Hakikate ilişmeseydi..</p><p>haa hemen cevapları duyar gibiyim</p><p>sadeleştirmeyi o yapmadı diyorlar</p><p>o zaman okullarında dağıttırmasın, destek vermesin</p><p>kişi tarafgir olduğu zümrenin zararına da zulmüne de ortaktır diyor Bediüzzaman</p><p>bence çok iyi tartıp biçmek lazım</p><p>ama şu da bir gerçek ki, hem o dairenin içinde bulunup</p><p>hem de orada olup bitenleri hakkıyla göremezsiniz</p><p>ancak o dairenin dışına çıkarsanız bütünü görebilirsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akna, post: 456344, member: 1004668"] benim bir türlü anlamadığım, ortada savunulan bir dava olmaması yani sadece şahıs savunuluyor insanlar diyor ki biz onun içtihadına güveniyoruz, o veli bir zat ama 2 hafta sonra yine sadece o şahsı savunmak için diyorlar ki etrafındaki güruh tarafından yanlış yönlendiriliyor, aslında o nun etkisi yok sürekli kendileri ile çelişiyorlar aslında 1- Madem bu kadar mübarek, veli, nasıl hemen etki altına girebiliyor 2- Sizin savunmanız gereken bir davanız yok mu? Nedir sizin davanız? Risale-i Nur dairesinde hizmet etmediğiniz aşikar Neye/kime nasıl hizmet ediyorsunuz? Hem beka isteyeceksiniz, hem fenaya takılacaksınız, heyhaat! bu şahıs ölünce ne olacak hani Nur Talebeliğinden dem vuruyordunuz Hakiki bir Kur'an hadiminin hizmetini kimse engelleyemez önüne çıkılırsa sağa/sola döner, onada müssaade etmezlerse geri döner yolu uzatır ama gider elhamdülillah maksadım sizi incitmek değil kardeş ama kusura bakmayın hazmedemiyorum Bediüzzaman Hz ile o şahsiyeti mukayese etmek bile hadsizliktir diyorlar ki ikiside bizim için bir bende diyorum ki: madem Fethullah Gülen, asrın müceddidi ile eş değerse (birilerine göre) bir tefsirde kendisi yazsaydı da, Hakikate ilişmeseydi.. haa hemen cevapları duyar gibiyim sadeleştirmeyi o yapmadı diyorlar o zaman okullarında dağıttırmasın, destek vermesin kişi tarafgir olduğu zümrenin zararına da zulmüne de ortaktır diyor Bediüzzaman bence çok iyi tartıp biçmek lazım ama şu da bir gerçek ki, hem o dairenin içinde bulunup hem de orada olup bitenleri hakkıyla göremezsiniz ancak o dairenin dışına çıkarsanız bütünü görebilirsiniz [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Dua etti Beddua Değil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…