Dua rica ediyoruz.

Huseyni

Müdavim
Selamünaleyküm kardeşler.

Bir sıkıntımıza binaen dualarınızı istirham ediyoruz. Elinizden geldiğince, diliniz döndüğünce ne dilerseniz. Rabbim şimdiden edeceğiniz duaları kabul ve makbul eylesin, Allah razı olsun, amin.

FaKiR

Meþveret Bþk.
Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

Buyuk Arsin Rabbi olan Rabbim, herturlu skntidan , diledigi sekilde dilegi yerden kurtarir insallah.
Rabbim hakkinda hayirli olani versin, yar ve yardimcin olsun insallah agabey.

akna

Well-known member
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ey tasayı kaldıran
Ey gamı gideren
Ey gizliyi bilen
Ey ihtiyacım anında yardımıma koşan
Ey kendisinden yardım isteyenlere yardım eden
Ey feryat edenlerin feryadına koşan
Ey bütün üzüntüye düşenlerin sevindiricisi
Ey bütün sıkıntıya düşenlerin ferahlatıcısı
Ey darda kalanların dualarina cevap veren,
Ey karşılıksız iyilik ve nimetler sahibi
Ey belalari kaldıran
Ey muhtaçlarin yardımına koşan Muavvin
Ey kendisinden yardım istenen Müsteân
Ey musibetleri hafifleten ve zorluklari kolaylaştıran Mühevvin
Ey güç ve kuvveti sonsuz olan Kavi
Ey bütün işlerini ezeli hikmetine göre neticeye ulaştıran Rasid
Ey bütün lütuf sahiplerinden daha Latif
Ey kullarına yeten Kafi
Ey her türlü derde deva veren Safi
Ey hikmet ve adaletle hükmeden Kadi
Ey kullari için hayir murad eden ve onlari dergahina çagiran Talib
Ey sebepleri takdir eden Müsebbib
Ey iyilik ve ikrami bol olan Kerîm
Ey bütün mevcudatın gerçek sahibi ve hükümdarı olan Melik
Ey kendisinden her ihtiyacını yerine getirilmesini isteyenlerin ihtiyaçlarına yeterli cevap veren; yüce ve sonsuz isimlerinin hürmetine abimizin sıkıntılarını hayra çevir, ona ve çevresindekilere selamet ve ferahlık ihsan eyle, hayırlı kapılar aç amin amin amin

TeFaNi1

Well-known member
1- "Şüphesiz, Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara Sûresi: 2:153; Enfâl Sûresi: 8:46.)

2- "Hırslı olan kimsenin ümidi boşa çıkar ve hüsrâna uğrar." "Sabır, ferahlık ve genişliğin anahtarıdır." Münâvî, Feyzü'l-Kadîr, 6:298, no. 9318; Aclûnî, Keşfü'l-Hafâ, 2:21.

3- "Allah takvâ sahipleriyle beraberdir." Bakara Sûresi: 2:194.

4- "Muhakkak ki Allah tevekkül edenleri sever." Âl-i İmrân Sûresi: 3:159.
"Muhakkak ki Allah sabredenleri sever." (Âl-i İmrân Sûresi: 3:146.)

5- "Ben derdimi de, üzüntümü de ancak Allah'a şikâyet ederim dedi." (Yusuf Sûresi: 12:86.)

Rabbim dünya ve ahir bütün dilediklerinizi hayrıyla versin inşaallah abi.

Allah yardımcınız olsun dualardasınız...

Huseyni

Müdavim
Cümlenizden Allah cc. razı olsun. Dualarınız kabul ve makbul olsun inşaallah. Amin.

Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-dan rivâyet olunduğuna göre Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz Hazretleri buyurmuşlardır ki:

"Cum'a gününde bir saat vardır. Allah'ın kullarından bir müslim namazda ve kıyamda iken Allah Teâlâ'dan niyâz ile bir şey isteyip duâsı o saate tesadüf ederse Allah teâlâ Hazretleri o kimsenin dileğini verir."

Sirac

Well-known member
Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-dan rivâyet olunduğuna göre Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz Hazretleri buyurmuşlardır ki:

"Cum'a gününde bir saat vardır. Allah'ın kullarından bir müslim namazda ve kıyamda iken Allah Teâlâ'dan niyâz ile bir şey isteyip duâsı o saate tesadüf ederse Allah teâlâ Hazretleri o kimsenin dileğini verir."

Bu saat eşref saati yani, Hz Fâtımâ r.a. validemizin tatbiki ile Cuma günü güneş batmadan 1 saat evvelidir.

Kendisi güneş batmadan 1 saat evvel hassaten dua ve niyaz için seccadesinde oturur Rabbine el açardı.

(Şu da var tabi kul ne zaman ıztırar lisânı ile sıkıntıya maruz kalınca Rabbine elini açarsa onun eşref saati o saattir.

Bu saatin gizli olmasındaki sır gün boyu duâ niyetinin kalbden çıkarılmaması içindir.

Zaten Cuma'nın bizzat kendisi eşreftir.)

Cenab-ı Hak din ve dünyadaki tüm sıkıntılarımızı -Hüseyn kardeşimiz de dâhil-, en acil en hayırlısı ile ferâha erdirsin..

İsm-i âzam, Habib-i Ekrem a.s.m. ve Risâle-i Nur hürmetine..Âmin.

selocan

Member
Selamünaleyküm kardeşler.

Bir sıkıntımıza binaen dualarınızı istirham ediyoruz. Elinizden geldiğince, diliniz döndüğünce ne dilerseniz. Rabbim şimdiden edeceğiniz duaları kabul ve makbul eylesin, Allah razı olsun, amin.

we aleykum selam kardes sikintiniz her ne ise en kisa zamanda feraha erersiniz INSAALLAH.Ama sunuda hatirlamanizda yarar varki basimiza gelen musibetlere sabretmek gunahlarimiza kefaret olacak INSAALLAH. Allah yar ve yardimciniz olsun.Dua ile.