Konuya cevap cer

Dün akşam(12.06.2010) Hocamızı ziyarete gitim.Bir önceki akşam kendisini rüyamda görmüş ve sohbet etmiştik.Çok neşeli ve mutlu görünüyordu.

Yanına vardığımda ailesi hep birlikte yanındaydı.Bizim geldiğimizi görünce doğrulmaya ve kendini hafif yatağından kaldırmaya yöneldi.Rahatsız olmaması gerektiğini söyledim.O yine de hafif başını kaldırmalarını istedi.Her zamanki gibi mütebessimdi.Geçmiş olsun dedim.Nasılsını diye sorduğumda şükretti ve iyi olduğunu söyledi.Ciddi bir operasyon geçirmişti ve baş ağrıları olduğunu söyledi.Ancak doktorlarının söylediğine gire bir iki haftada geçecekmiş.Beyinden alınan ise sıvı imiş ki bu çok daha sevindirici bir durum inşâallha.

İbrahim hocamıza sizlerin selamını ilettim.Çok sevindi ve duâlarımızı hissettiğini söyledi ve ben bu duâlarla buradayım dedi.Onun da sizlere çok selâmı var ileteyim.

Bizimle bir rüyasını paylaştı ki harîkaydı.Çünkü o rüya Efendimiz(asm)'in göründüğü ve O'(asm)na müşerref olunan bir rüyaydı.Bu rüyaya bizim gibi bir acizin vesile olduğunu söyleyince bizler de hem duygulandık hem de ne büyük bir mazhariyet hocam bu dedik.

İnşâallah hocamız yakın bir zamanda sağlığına kavuşarak evine ve bizlerle sohbetlerine döner.Ona çok duâ ediyoruz.Ya Rabbi,İbrahim hocamıza acilen şifâ diliyoruz.Şifânı ihsan buyur ve sağlığına kavuştur Ya Rabbim.Âmîn!

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)