Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 112538" data-attributes="member: 8422"><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"> </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong>ya rabbim senin gören oldugunu görmek en güzel </strong></em></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 18px"><em>tecellidir.</em> </span></strong></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 18px"><em> ya rabbim ancak sana yönelmek kuluna haktir.kiblenden saptirma beni</em> </span></strong></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 18px"><em> ya rabbim ancak sana edilen dualar kuluna haktir .mahrum birakma beni.</em> </span></strong></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong> ya rabbim.ancak senden dilemek kuluna haktir .sahipsiz birakma beni.</strong></em></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong>ancak sana dayanmak kuluna haktir çaresiz birakma beni.</strong></em></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong>ancak sana varan yollar kuluna haktir yoldan çikartma beni.</strong></em></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong>herşeyden çok seni sevmek kuluna haktir yetim birakma beni.</strong></em></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em><strong><span style="color: red">yarabbi hak ettigimle degil,lutfunla agirla beni.</span> </strong></em></span></span><p style="text-align: center"> </p></span></span></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: fuchsia"><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: teal"><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="color: red"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><em>amin.</em></span> </span></strong></p><p></span></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 112538, member: 8422"] [color=fuchsia][font=times new roman][color=teal][font=monotype corsiva][color=red] [b][size=5][color=#000000][/color][/size][/b] [size=5][color=black][i][b]ya rabbim senin gören oldugunu görmek en güzel [/b][/i][/color][/size] [color=black][b][size=5][i]tecellidir.[/i] [/size][/b][/color] [b][size=5][color=#000000][/color][/size][/b] [color=black][b][size=5][i] ya rabbim ancak sana yönelmek kuluna haktir.kiblenden saptirma beni[/i] [/size][/b][/color] [b][size=5][color=#000000][/color][/size][/b] [color=black][b][size=5][i] ya rabbim ancak sana edilen dualar kuluna haktir .mahrum birakma beni.[/i] [/size][/b][/color] [b][size=5][color=#000000][/color][/size][/b] [size=5][color=black][i][b] ya rabbim.ancak senden dilemek kuluna haktir .sahipsiz birakma beni.[/b][/i][/color][/size] [size=5][color=black][/color][/size] [size=5][color=black][i][b]ancak sana dayanmak kuluna haktir çaresiz birakma beni.[/b][/i][/color][/size] [size=5][color=black][/color][/size] [size=5][color=black][i][b]ancak sana varan yollar kuluna haktir yoldan çikartma beni.[/b][/i][/color][/size] [size=5][color=black][/color][/size] [size=5][color=black][i][b]herşeyden çok seni sevmek kuluna haktir yetim birakma beni.[/b][/i][/color][/size] [size=5][/size] [size=5][color=black][i][b][color=red]yarabbi hak ettigimle degil,lutfunla agirla beni.[/color] [/b][/i][/color][/size][center][b][size=5][color=black][/color][/size][/b] [b][size=5][color=black][i]amin.[/i][/color] [/size][/b][/center] [/color][/font][/color][/font][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…