Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Güzel Dinimi Öğreniyorum
dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="secde_gülü" data-source="post: 39715" data-attributes="member: 1875"><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Peygamber Efendimiz (sav)’in Duayla İlgili Sözleri </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">... Bir şey isteyince Allah'tan iste. Yardım talep edeceksen Allah'tan yardım dile. Zira kullar, Allah'ın yazmadığı bir hususta sana faydalı olmak için biraraya gelseler, bu faydayı yapmaya muktedir olamazlar. Allah'ın yazmadığı bir zararı sana vermek için biraraya gelseler, buna da muktedir olamazlar. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kütüb-i Sitte, Muhtasarı Tercüme ve Şerhi, Prof. Dr. İbrahim Canan, 16. cilt, Akçağ Yayınları, Ankara, 1992, s. 314 </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İcabetten emin olarak Allah'a dua edin. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kütüb-i Sitte, Muhtasarı Tercüme ve Şerhi, Prof. Dr. İbrahim Canan, 16. cilt, Akçağ Yayınları, Ankara, s. 327 </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Dua ibadetten ibarettir. Allah buyurur ki: “Bana dua edin, Ben size icabet edeyim” </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">(Hz.Numan İbni Beşir r.a.) Ramuz El-Hadis s.207 </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Dua, mü’minin silahıdır ve dinin direğidir. Göklerin ve yerin nurudur. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">(Hz.Ali r.a.) Ramuz El-Hadis s.207</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="secde_gülü, post: 39715, member: 1875"] [b][color=green] Peygamber Efendimiz (sav)’in Duayla İlgili Sözleri ... Bir şey isteyince Allah'tan iste. Yardım talep edeceksen Allah'tan yardım dile. Zira kullar, Allah'ın yazmadığı bir hususta sana faydalı olmak için biraraya gelseler, bu faydayı yapmaya muktedir olamazlar. Allah'ın yazmadığı bir zararı sana vermek için biraraya gelseler, buna da muktedir olamazlar. Kütüb-i Sitte, Muhtasarı Tercüme ve Şerhi, Prof. Dr. İbrahim Canan, 16. cilt, Akçağ Yayınları, Ankara, 1992, s. 314 İcabetten emin olarak Allah'a dua edin. Kütüb-i Sitte, Muhtasarı Tercüme ve Şerhi, Prof. Dr. İbrahim Canan, 16. cilt, Akçağ Yayınları, Ankara, s. 327 Dua ibadetten ibarettir. Allah buyurur ki: “Bana dua edin, Ben size icabet edeyim” (Hz.Numan İbni Beşir r.a.) Ramuz El-Hadis s.207 Dua, mü’minin silahıdır ve dinin direğidir. Göklerin ve yerin nurudur. (Hz.Ali r.a.) Ramuz El-Hadis s.207[/color][/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Güzel Dinimi Öğreniyorum
dua
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…