Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua Kardeşliği
Dualarınza bebegim için ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akna" data-source="post: 198645" data-attributes="member: 1004668"><p>ve Aleykumselam, mektubunuzu ve kardeşlerimin yorumlarını okudum</p><p>gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsiniz, evlat sahibi biri olarak hissettiklerinizi anlamaya çalışıyorum </p><p>ben size fıkıh bilgisi veremem ama, şahsen bir öneride bulunmak isterim</p><p>Risale-i Nur'lar ile alakanız nedir bilmiyorum ama elinizde yoksa bile internetten de olsa </p><p>Mektubatta <strong><em>17. Mektup olan Çocuk Taziyenamesi bölümünü okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum</em></strong></p><p>bu kısmı okumanız hem kaybettiğiniz evladınıza bakış açınızı değiştirecektir, </p><p>hem de ikinci çocuğunuz için almanız gerekecek bir karar söz konusu olursa şayet onu kolaylaştıracaktır. </p><p>Bir de hazine değerinde olan bu aylarda acizane fikrim Allah cc nun HAYY ve KAYYUM isimlerini sıkça çekmeniz</p><p>Kaderi ancak dua geri çevirir derler, ama hayırlısını isteyelim inşaAllah </p><p>Bizi yaradan bizi bizden daha iyi biliyor</p><p><strong><em>Unutmayalım ki evlatlarımız üzerinde sadece bir hisse bize ait ise yüzden ziyade hissesi onu yaradana aittir </em></strong></p><p><strong><em>Malik memluku üzerinde dilediği gibi tasarrufta bulunabilir</em></strong></p><p>Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eylesin, hakkınızda hayırlı eylediğini gönlünüze razı eylesin</p><p>Müdavim hocamında belirttiği gibi güzel haberlerinizi alırız inşAllah cc</p><p>Dualarımız sizinle bi iznillah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akna, post: 198645, member: 1004668"] ve Aleykumselam, mektubunuzu ve kardeşlerimin yorumlarını okudum gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsiniz, evlat sahibi biri olarak hissettiklerinizi anlamaya çalışıyorum ben size fıkıh bilgisi veremem ama, şahsen bir öneride bulunmak isterim Risale-i Nur'lar ile alakanız nedir bilmiyorum ama elinizde yoksa bile internetten de olsa Mektubatta [B][I]17. Mektup olan Çocuk Taziyenamesi bölümünü okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum[/I][/B] bu kısmı okumanız hem kaybettiğiniz evladınıza bakış açınızı değiştirecektir, hem de ikinci çocuğunuz için almanız gerekecek bir karar söz konusu olursa şayet onu kolaylaştıracaktır. Bir de hazine değerinde olan bu aylarda acizane fikrim Allah cc nun HAYY ve KAYYUM isimlerini sıkça çekmeniz Kaderi ancak dua geri çevirir derler, ama hayırlısını isteyelim inşaAllah Bizi yaradan bizi bizden daha iyi biliyor [B][I]Unutmayalım ki evlatlarımız üzerinde sadece bir hisse bize ait ise yüzden ziyade hissesi onu yaradana aittir [/I][/B] [B][I]Malik memluku üzerinde dilediği gibi tasarrufta bulunabilir[/I][/B] Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eylesin, hakkınızda hayırlı eylediğini gönlünüze razı eylesin Müdavim hocamında belirttiği gibi güzel haberlerinizi alırız inşAllah cc Dualarımız sizinle bi iznillah [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua Kardeşliği
Dualarınza bebegim için ihtiyacım var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…