Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
duam senle...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 12267" data-attributes="member: 221"><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Üç acı bir elife bedelmiş </span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Bir elif üç acı edermiş..... </span></span></strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Aynalar günahkar yüzümü yansıtır gözlerime </span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Yıldızlar kor alevler gibiruhsuz bedenimi taşa tutar </span></span></strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Ayaklarım mecalsız amellerim boş.. </span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">İblis nakış gibi işlemiş günahımı damarlarıma.. </span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Söküp atamıyorum.. </span></span></strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Gözlerimden birgün yaşlar diner mi?</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">İçimdeki ateş söner mi?</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Yanan bedenim hesabını öder mii?</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Günahlarımın.</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Geçmişi silebilirmiyim ..?</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Ya da geriye dönüp yeniden başlaya bilirmiyim hayata.</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p> </p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Nefsimin elinde olan kalbimi</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Ala bilirmiyim geri</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Buz tutmuş beynimi</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Isıta bilrimiyim imanımla</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Gündümüzü siyaha bürüdüm</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Geceyi siyahıyla bedenime sardım </span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Güneşimi ateşim sandım </span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Güneşi ateşim diye bedenime sardırdımm</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Güneşim ateşiyle temizler yüreğimi....</span></span></strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Temizler mi ayetler kalbimi</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Temizler mi ayetler günahkar bedenimi</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Kapına iltica ettiğim…</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Kapındayım şimdi…</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Senin ayındayım senin yanındayım şimdi</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Yüreğim elinde olan</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Bilirim duam sende</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Yüreğim elimde olan bilir/sin/ duam senle….</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center">alıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 12267, member: 221"] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Üç acı bir elife bedelmiş [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Bir elif üç acı edermiş..... [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Aynalar günahkar yüzümü yansıtır gözlerime [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Yıldızlar kor alevler gibiruhsuz bedenimi taşa tutar [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Ayaklarım mecalsız amellerim boş.. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]İblis nakış gibi işlemiş günahımı damarlarıma.. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Söküp atamıyorum.. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Gözlerimden birgün yaşlar diner mi?[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]İçimdeki ateş söner mi?[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Yanan bedenim hesabını öder mii?[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Günahlarımın.[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Geçmişi silebilirmiyim ..?[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Ya da geriye dönüp yeniden başlaya bilirmiyim hayata.[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Nefsimin elinde olan kalbimi[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Ala bilirmiyim geri[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Buz tutmuş beynimi[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Isıta bilrimiyim imanımla[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Gündümüzü siyaha bürüdüm[/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial]Geceyi siyahıyla bedenime sardım [/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial]Güneşimi ateşim sandım [/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Güneşi ateşim diye bedenime sardırdımm[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Güneşim ateşiyle temizler yüreğimi....[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Temizler mi ayetler kalbimi[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Temizler mi ayetler günahkar bedenimi[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Kapına iltica ettiğim…[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Kapındayım şimdi…[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Senin ayındayım senin yanındayım şimdi[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT] [/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Yüreğim elinde olan[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Bilirim duam sende[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=4]Yüreğim elimde olan bilir/sin/ duam senle….[/SIZE][/FONT][/B] [CENTER]alıntı[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
duam senle...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…