Duanıza ihtiyacım var kardeşlerim...

a.h.m.e.t.42

New member
Selamun Aleyküm...
Dostlarım ismim Ahmet Konya"dan yazıyorum.Evliyim Allah"a şükür mutlu bir evlilik ve bunu meyvesi olarak Allah"ımın emaneti 2 tanede oğlum var.3 aydır iş problemi yaşıyorum.Azerbaycan"dan güzel bir teklif aldım.Ben süt ürünleri üzerine ustayım.Hayırlısıyla Allah"ım nasip ederse sizlerinde duasına ihtiyacım var.Mü"minin mü"mine duası daha eftal derler.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah.

Allah razı olsun. Selamun Aleyküm...

beyzanur

Member
Rabbim hayırlı kapılar açıp helalinden bol ve bereketli kazançlar nasip eylesin inşaallah.

"Allahümme ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab. Allahümmer-zukna rizkan halalen ve rizkan vasian bi rahmetike ya erhamer rahimin."

"Ey kapıları açan Allah'ım, bize hayır kapılarını aç. Rahmetinle bize helal ve geniş rızık ver. Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Allah'ım."

akna

Well-known member
Allah cc yardımcınız olsun kardeş
Elhamdülillah ki, Cenab-ı Hak hem ikram etmeyi çok sever, hem de hazinesi sonsuzdur
Rabbim cc FETTAH ismi ile hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin
Başına gelen sıkıntılara karşı teslimiyet gösterebilen hayırlı kullarından eylesin inşaAllah

ABDULLAH4

Forum Yöneticisi
Allah yardımcınız olsun.. hakkınızda herşeyın hayırlısı olsun inşallah..

Amin Amin Amin...
6.gif

YILDIZNAME

Well-known member
"Bismillâhi alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allâhümme raddınî bi kazâike, ve bârik lî fi mâ kuddira lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahharte, ve te'hîra mâ accelte."

ANLAMI: "Kendim, malım ve dînim hakkında her işe Allah'ın adıyla başlarım. Allah'ım, hükmüne beni razı et. Benim için uygun gördüğün şeyleri hakkımda mübarek eyle. Tâ ki; benim için öne aldıklarını geri bırakmanı, geriye bıraktıklarını da öne almanı istemeyeyim."

3. "Allâhümme innî eûzü bi vechike'l-kerîm, ve is-mike'1-azîm, mine'l-küfri ve'1-fakri." (Hz. Ali'den-Tirmizi, Daavât 121)

ANLAMI: "Allah'ım, küfürden ve fakirlikten Senin keremine ve büyüklüğüne sığınırım."

Allah yardımcınız olsun.. hakkınızda herşeyın hayırlısı olsun inşallah..