Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Duasız insan bir hiçtir..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 58811"><p>Allah’ım, Sana hakkıyla hamd edemem, çaresizim; bu halim </p><p>Sana malum. İstiyorum: Sana en güzel, en iyi hamdi yapan var ya! </p><p>Hani ona esma ve sıfatın özünü açmıştın. İşte onun hakkı için </p><p>Sana yalvarıyorum. Tecellinin inceliğini ona göstermiştin… </p><p>O da, Seni kemaline layık olarak bilmişti… </p><p>İşte onun hürmetine Senden diliyorum.</p><p></p><p>Bu ilhamı, ona Sen vermiştin. Ona hamdi, Sen ilham etmiştin. </p><p>Başkası bu tecelliye erişememişti. O, tek olarak zuhur ettiği gün, </p><p>Zatını tezahür ettiriyordu. Senin varlığını ilan ediyordu, beyan ediyordu. </p><p>İşte bu büyük insanın hakkı için istiyorum. Ona salât eyle; bizden </p><p>bol selam eyle. Bu salât ve selam onun şanına layık olsun. </p><p>Bu saygı duygumuzu, onun enfes varlığına ilet, Allah’ım.</p><p></p><p>Allah’ım, salât ve selam’ın şümulünü arttır. </p><p>His ve mana duvarlarını aşırt. Âlemlerin, emir ve </p><p>halk kısmına da kavuştur. Hatta bu salât ve selamdan </p><p>faydalanmayan, ne bir peygamber kalsın nede bir melek… </p><p>salih kullar da bundan faydalansın.</p><p></p><p>Hamdimiz Sana, salât ve selam onlara olsun. </p><p>Bunu bize Sen nasip ettin. Büyük fazlındır; anlıyoruz, </p><p>biliyoruz; İşte yolundayız.</p><p></p><p>Ey yüce Rabbimiz, bizi, annelerimizi, babalarımızı ve mü’minleri bağışla; </p><p>Levhi mahfuzda kudret kaleminle yazdığın “Rahmetim gazabımı geçmiştir” </p><p>hakkı için. Sevgili Kutlu kulun ve Resulün Muhammed Mustafa hakkı için. </p><p>Kadim kelamın Kur’an-ı Kerim hakkı için. Tam kelimelerin hatırına, </p><p>Azamet ve kudretin şanına bizi bağışla ve hidayet yolunda ayaklarımızı </p><p>sabit kıl. Kalplerimizi hidayete erdirdikten sonra zillete girmesine musaade </p><p>etme. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, Sen bir kimseye hidayet dilersen kimse </p><p>zillete döndüremez, bir kimseyi zillete düşürsen kimse hidayete çeviremez, </p><p></p><p>YaErhamerrahimin. </p><p>Âmin… vel Hamdulillahi rabbel alemin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 58811"] Allah’ım, Sana hakkıyla hamd edemem, çaresizim; bu halim Sana malum. İstiyorum: Sana en güzel, en iyi hamdi yapan var ya! Hani ona esma ve sıfatın özünü açmıştın. İşte onun hakkı için Sana yalvarıyorum. Tecellinin inceliğini ona göstermiştin… O da, Seni kemaline layık olarak bilmişti… İşte onun hürmetine Senden diliyorum. Bu ilhamı, ona Sen vermiştin. Ona hamdi, Sen ilham etmiştin. Başkası bu tecelliye erişememişti. O, tek olarak zuhur ettiği gün, Zatını tezahür ettiriyordu. Senin varlığını ilan ediyordu, beyan ediyordu. İşte bu büyük insanın hakkı için istiyorum. Ona salât eyle; bizden bol selam eyle. Bu salât ve selam onun şanına layık olsun. Bu saygı duygumuzu, onun enfes varlığına ilet, Allah’ım. Allah’ım, salât ve selam’ın şümulünü arttır. His ve mana duvarlarını aşırt. Âlemlerin, emir ve halk kısmına da kavuştur. Hatta bu salât ve selamdan faydalanmayan, ne bir peygamber kalsın nede bir melek… salih kullar da bundan faydalansın. Hamdimiz Sana, salât ve selam onlara olsun. Bunu bize Sen nasip ettin. Büyük fazlındır; anlıyoruz, biliyoruz; İşte yolundayız. Ey yüce Rabbimiz, bizi, annelerimizi, babalarımızı ve mü’minleri bağışla; Levhi mahfuzda kudret kaleminle yazdığın “Rahmetim gazabımı geçmiştir” hakkı için. Sevgili Kutlu kulun ve Resulün Muhammed Mustafa hakkı için. Kadim kelamın Kur’an-ı Kerim hakkı için. Tam kelimelerin hatırına, Azamet ve kudretin şanına bizi bağışla ve hidayet yolunda ayaklarımızı sabit kıl. Kalplerimizi hidayete erdirdikten sonra zillete girmesine musaade etme. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, Sen bir kimseye hidayet dilersen kimse zillete döndüremez, bir kimseyi zillete düşürsen kimse hidayete çeviremez, YaErhamerrahimin. Âmin… vel Hamdulillahi rabbel alemin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Duasız insan bir hiçtir..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…