Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Dumanlı Saatler...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 5522" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-size: 15px">dumanlı saatler </span></p><p><span style="font-size: 15px">yaralar sızım sızım </span></p><p><span style="font-size: 15px">şaşkın,sağıca dakikalardayım... </span></p><p><span style="font-size: 15px">işliyorum ilmikleri </span></p><p><span style="font-size: 15px">düğümlerde düğün, </span></p><p><span style="font-size: 15px">kırk gün kırk gecedir.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">ve kırk.. bi o kadar senedir </span></p><p><span style="font-size: 15px">vuslat-ı meramla hep nişanlıyız... </span></p><p><span style="font-size: 15px">ayrık otları bitirdim manzaralarda... </span></p><p><span style="font-size: 15px">yüzüncü acve benim desem.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">ve sen söksen de yine diksen.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">bak ey müşfik nazar-ı şahane </span></p><p><span style="font-size: 15px">alaca gözlerim... </span></p><p><span style="font-size: 15px">kulağımda örs sesleri </span></p><p><span style="font-size: 15px">kalbimde kara delikler... </span></p><p><span style="font-size: 15px">zerre kadar himmet bulsam </span></p><p><span style="font-size: 15px">koşup divanına; </span></p><p><span style="font-size: 15px">medet diyeceğim... </span></p><p><span style="font-size: 15px">işte boynumda dağların korktuğu vebal </span></p><p><span style="font-size: 15px">şimdi nereden sesleneceğim.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">toplanan bulutların ardında sen varsın </span></p><p><span style="font-size: 15px">rahmet adınsa senin, </span></p><p><span style="font-size: 15px">ve celbinde ulvi muhabbetin, </span></p><p><span style="font-size: 15px">kımıldayıp yerimden </span></p><p><span style="font-size: 15px">amalin rüzgarına bineceğim... </span></p><p><span style="font-size: 15px">inayetten bir istihdam ile </span></p><p><span style="font-size: 15px">gür ormanına dalacağım ümmetin.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">çalıdan niyetle... </span></p><p><span style="font-size: 15px">mağfirete diyet edip umudu </span></p><p><span style="font-size: 15px">toprağa sarılacağım... </span></p><p><span style="font-size: 15px">sabırdan dua kurulacak masiyete </span></p><p><span style="font-size: 15px">dirilmek için yağmuru bekleyeceğim...</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">m_safiturk</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 5522, member: 183"] [SIZE=4]dumanlı saatler [/SIZE] [SIZE=4]yaralar sızım sızım [/SIZE] [SIZE=4]şaşkın,sağıca dakikalardayım... [/SIZE] [SIZE=4]işliyorum ilmikleri [/SIZE] [SIZE=4]düğümlerde düğün, [/SIZE] [SIZE=4]kırk gün kırk gecedir.. [/SIZE] [SIZE=4]ve kırk.. bi o kadar senedir [/SIZE] [SIZE=4]vuslat-ı meramla hep nişanlıyız... [/SIZE] [SIZE=4]ayrık otları bitirdim manzaralarda... [/SIZE] [SIZE=4]yüzüncü acve benim desem.. [/SIZE] [SIZE=4]ve sen söksen de yine diksen.. [/SIZE] [SIZE=4]bak ey müşfik nazar-ı şahane [/SIZE] [SIZE=4]alaca gözlerim... [/SIZE] [SIZE=4]kulağımda örs sesleri [/SIZE] [SIZE=4]kalbimde kara delikler... [/SIZE] [SIZE=4]zerre kadar himmet bulsam [/SIZE] [SIZE=4]koşup divanına; [/SIZE] [SIZE=4]medet diyeceğim... [/SIZE] [SIZE=4]işte boynumda dağların korktuğu vebal [/SIZE] [SIZE=4]şimdi nereden sesleneceğim.. [/SIZE] [SIZE=4]toplanan bulutların ardında sen varsın [/SIZE] [SIZE=4]rahmet adınsa senin, [/SIZE] [SIZE=4]ve celbinde ulvi muhabbetin, [/SIZE] [SIZE=4]kımıldayıp yerimden [/SIZE] [SIZE=4]amalin rüzgarına bineceğim... [/SIZE] [SIZE=4]inayetten bir istihdam ile [/SIZE] [SIZE=4]gür ormanına dalacağım ümmetin.. [/SIZE] [SIZE=4]çalıdan niyetle... [/SIZE] [SIZE=4]mağfirete diyet edip umudu [/SIZE] [SIZE=4]toprağa sarılacağım... [/SIZE] [SIZE=4]sabırdan dua kurulacak masiyete [/SIZE] [SIZE=4]dirilmek için yağmuru bekleyeceğim...[/SIZE] [SIZE=4]m_safiturk[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Dumanlı Saatler...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…