Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Dünya Ağladı.İzleyin.Gazzede Son Nefeste Kelimeyi Şehadet Getirdi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 90527" data-attributes="member: 157"><p><strong><em>aynı durumdayız ...</em></strong></p><p><strong><em>dahası öyle kötü hissediyorumki...sanki hainmişim sanki onları orada bırakmışım gibi...her an aklıma geliyor...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>ben ne biçim insanım diyorum...sofra zehir , uyku zehir herşey zehir...</em></strong></p><p><strong><em>cep telefonu ışığıyla ameliyat yapmaya çalışan doktorlar...</em></strong></p><p><strong><em>aylardır fırınlar ekmek çıkartamıyor...un yok çünkü ....</em></strong></p><p><strong><em>bir anne diyorki gözyaşlarıyla...</em></strong></p><p><strong><em>çocuklarım yatmak istemedi korkuyorlardı annecim ya ölürsek diye...</em></strong></p><p><strong><em>ve ben onlara dedimki uyuyucaz uyandığımızda şehit olucaz korkmayın...</em></strong></p><p><strong><em>o gece çocukları ölüyor kaderin cilvesi anne hayatta...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>bu acıya hangi yürek dayansın...bir anne düşünün canının parçasını ölüme yatırıyor...bir anneki şehadet ninnileriye uyutuyor evlatlarını...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>hakikaten fenayım bu ara...nefes alamıyorum...</em></strong></p><p><strong><em>Allah aşkına söyleyin kardeşlerim...yokmu yapabileceğimiz bir şey..</em></strong></p><p><strong><em>dualarımız onlarla evet...ama her saniye bir kardeşimiz daha öldürülüyor canice...</em></strong></p><p><strong><em>ve en çok delirdiğim nokta bu israil başbakanının yüzüne tükürmeden nasıl onunla görüşebiliyor siyasiler..</em></strong></p><p><strong><em>hatta tükürmek neki....yaşamayı dahi hak etmiyorlar...</em></strong></p><p><strong><em>insan hakları diyen avrupa özgürlükler ülkesi amerika...</em></strong></p><p><strong><em>müslümanız diyen islam alemi ...</em></strong></p><p><strong><em>nerdesiniz...ne oldu insanlığınızı , haysiyetinizi , vijdanınızı hepsinimi dünya menfaatlerine sattınız...</em></strong></p><p><strong><em>yazıklar olsun ...yazıklar olsun ....yazıklar olsun....</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>bunca zulme bunca vahşete sustunuz ya...gözlerini cevirdiniz ya başka tarafa...</em></strong></p><p><strong><em>sonu yakındır o menfaatine insanlığınızı sattığınız dünyanın haberiniz olsun...</em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em>La Hevla Vela Kuvvete İlla Billahil Alleyyül Azim...</em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 90527, member: 157"] [B][I]aynı durumdayız ...[/I][/B] [B][I]dahası öyle kötü hissediyorumki...sanki hainmişim sanki onları orada bırakmışım gibi...her an aklıma geliyor...[/I][/B] [B][/B] [B][I]ben ne biçim insanım diyorum...sofra zehir , uyku zehir herşey zehir...[/I][/B] [B][I]cep telefonu ışığıyla ameliyat yapmaya çalışan doktorlar...[/I][/B] [B][I]aylardır fırınlar ekmek çıkartamıyor...un yok çünkü ....[/I][/B] [B][I]bir anne diyorki gözyaşlarıyla...[/I][/B] [B][I]çocuklarım yatmak istemedi korkuyorlardı annecim ya ölürsek diye...[/I][/B] [B][I]ve ben onlara dedimki uyuyucaz uyandığımızda şehit olucaz korkmayın...[/I][/B] [B][I]o gece çocukları ölüyor kaderin cilvesi anne hayatta...[/I][/B] [B][/B] [B][I]bu acıya hangi yürek dayansın...bir anne düşünün canının parçasını ölüme yatırıyor...bir anneki şehadet ninnileriye uyutuyor evlatlarını...[/I][/B] [B][/B] [B][I]hakikaten fenayım bu ara...nefes alamıyorum...[/I][/B] [B][I]Allah aşkına söyleyin kardeşlerim...yokmu yapabileceğimiz bir şey..[/I][/B] [B][I]dualarımız onlarla evet...ama her saniye bir kardeşimiz daha öldürülüyor canice...[/I][/B] [B][I]ve en çok delirdiğim nokta bu israil başbakanının yüzüne tükürmeden nasıl onunla görüşebiliyor siyasiler..[/I][/B] [B][I]hatta tükürmek neki....yaşamayı dahi hak etmiyorlar...[/I][/B] [B][I]insan hakları diyen avrupa özgürlükler ülkesi amerika...[/I][/B] [B][I]müslümanız diyen islam alemi ...[/I][/B] [B][I]nerdesiniz...ne oldu insanlığınızı , haysiyetinizi , vijdanınızı hepsinimi dünya menfaatlerine sattınız...[/I][/B] [B][I]yazıklar olsun ...yazıklar olsun ....yazıklar olsun....[/I][/B] [B][/B] [B][I]bunca zulme bunca vahşete sustunuz ya...gözlerini cevirdiniz ya başka tarafa...[/I][/B] [B][I]sonu yakındır o menfaatine insanlığınızı sattığınız dünyanın haberiniz olsun...[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][I]La Hevla Vela Kuvvete İlla Billahil Alleyyül Azim...[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Dünya Ağladı.İzleyin.Gazzede Son Nefeste Kelimeyi Şehadet Getirdi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…