Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Dünya'nin Son Günü..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 23036" data-attributes="member: 857"><p>[FONT=trebuchet ms,sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"> <strong>Amerika'da bir Üniversitede, Profesör derse şöyle başlamış:</strong></span></span></span>[/FONT]<strong></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- "Düşünün ki bugün dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"> Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?" </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş: </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- İbadet eder Tanrı'dan günahlarımı affetmesini dilerdim, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Ailemle zamanımı geçirirdim, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Anneme veya babama giderdim, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Barbekü partisi yapardım, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim. </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Yatar uyurdum. </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Ormanda son defa dolaşırdım, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim. </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Akşam yıldızları seyrederdim. </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim. </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Piknik yapardım, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Jet uçağına binerdim, </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">- Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">vb.......... . </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ; </span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"></span></span></span><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">-"Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı ..?" diye sormuş.</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 23036, member: 857"] [FONT=trebuchet ms,sans-serif][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred] [B]Amerika'da bir Üniversitede, Profesör derse şöyle başlamış:[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][B] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=darkred]- "Düşünün ki bugün dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=darkred] Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?" Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş: - İbadet eder Tanrı'dan günahlarımı affetmesini dilerdim, - Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım, - Ailemle zamanımı geçirirdim, - Anneme veya babama giderdim, - Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım, - Barbekü partisi yapardım, - Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim. - Yatar uyurdum. - Ormanda son defa dolaşırdım, - Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim. - Akşam yıldızları seyrederdim. - En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim. - Piknik yapardım, - Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim, - Jet uçağına binerdim, - Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim vb.......... . Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ; [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=darkred]-"Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı ..?" diye sormuş.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Dünya'nin Son Günü..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…