Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Dursun Ali ERZİNCANLI - Ey Nefsim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TeFaNi1" data-source="post: 208365" data-attributes="member: 6677"><p style="text-align: center">[IZ]2229391[/IZ]</p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Ey Nefsim, Dinle Beni </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">"Ey nefsim beni dinle </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Yan diyorum sana! </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Ateşlerin içinde yanan gibi yan.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">O'na Can diyorum ,anla beni.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Canımın da içinde canan gibi Can.." </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Alev sarar da gözlerimi </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bir rüzgar soğutmayaçalışır.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Zamanla alevlere o rüzgar da alışır </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bilmez ki bu dünyanın bir oyunu </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bilemez..ateşin içimde olduğunu.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Hala yanmaktadır gözbebeklerim </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">ve ben ateşten bir mektup oldum da,özgürlüğümü yaktım dünya adına </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Onun adına adımı yaktım </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Ve artık adına ortaktım </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Rüzgar Dilbeste olmuştu nara </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Söndürme gözyaşlarınla </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Ağlama </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Çünkü bize ağlamak düşmez </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bize yürümek düşer Sevgili nin ardında </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Ağlamak yetmez.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Güzeldir hayranı olmak Nebinin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Ama sadece hayranlık yetmez. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Onun gibi olmadıktan sonra,bu yol ilelebet bitmez.. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Şu geçen ömründe nelere kandın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Sen ki dünyanın süsüne aldandın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Yandın ağladın,yine de uslanmadın </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Nereye bu gidiş;nereye ey yolcu</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TeFaNi1, post: 208365, member: 6677"] [CENTER][IZ]2229391[/IZ][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Ey Nefsim, Dinle Beni [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]"Ey nefsim beni dinle [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Yan diyorum sana! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ateşlerin içinde yanan gibi yan.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]O'na Can diyorum ,anla beni.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Canımın da içinde canan gibi Can.." [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Alev sarar da gözlerimi [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bir rüzgar soğutmayaçalışır.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Zamanla alevlere o rüzgar da alışır [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bilmez ki bu dünyanın bir oyunu [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bilemez..ateşin içimde olduğunu.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Hala yanmaktadır gözbebeklerim [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]ve ben ateşten bir mektup oldum da,özgürlüğümü yaktım dünya adına [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Onun adına adımı yaktım [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ve artık adına ortaktım [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Rüzgar Dilbeste olmuştu nara [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Söndürme gözyaşlarınla [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ağlama [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Çünkü bize ağlamak düşmez [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bize yürümek düşer Sevgili nin ardında [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ağlamak yetmez.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Güzeldir hayranı olmak Nebinin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ama sadece hayranlık yetmez. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Onun gibi olmadıktan sonra,bu yol ilelebet bitmez.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Şu geçen ömründe nelere kandın [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Sen ki dünyanın süsüne aldandın [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Yandın ağladın,yine de uslanmadın [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Nereye bu gidiş;nereye ey yolcu[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Dursun Ali ERZİNCANLI - Ey Nefsim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…