x5vp0w_dursun-ali-erzincanli-yemail_music
E ebrar172 Talebe 11 Nis 2009 #1 [DM="Dursun Ali Erzincanli - Şemail"]x5vp0w_dursun-ali-erzincanli-yemail_music[/DM]
VUSLAT Well-known member 11 Nis 2009 #2 Dursun Ali Erzincanlının anlatımını çok severim... iyi olmuş Allah(c.c)razı olsun senden kardeşim...
E ebrar172 Talebe 11 Nis 2009 #3 VUSLAT' Alıntı: Dursun Ali Erzincanlının anlatımını çok severim... iyi olmuş Allah(c.c)razı olsun senden kardeşim... Genişletmek için tıkla ... cümlemizden inşaAllah Vuslat...
VUSLAT' Alıntı: Dursun Ali Erzincanlının anlatımını çok severim... iyi olmuş Allah(c.c)razı olsun senden kardeşim... Genişletmek için tıkla ... cümlemizden inşaAllah Vuslat...
E ebrar172 Talebe 21 Tem 2009 #5 Sızı' Alıntı: Bu adama hayranım bu kadarmı güzel anlatılır. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim sızı... selam ile..
Sızı' Alıntı: Bu adama hayranım bu kadarmı güzel anlatılır. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim sızı... selam ile..
R Ruh Well-known member 21 Tem 2009 #6 Ben de çok severim bu şiiri... Aşırı alkolden bangır bangır bağıran karşı komşumuza bende bir kere son ses bunu dinletmiştim Benim hoşuma gitse de ona işkence oldu işte Allah razı olsun ebrar172
Ben de çok severim bu şiiri... Aşırı alkolden bangır bangır bağıran karşı komşumuza bende bir kere son ses bunu dinletmiştim Benim hoşuma gitse de ona işkence oldu işte Allah razı olsun ebrar172