Konuya cevap cer

''Bugün de çocuk psikolojisiyle ilgilenen uzmanlarca yapılan çeşitli araştırmalar, çocuğun kişiliğinin temel özelliklerinin ilk yıllarda oluştuğunu ortaya koymaktadır. Hayatın sonraki dönemlerinde etkisini bariz bir şekilde hissettiren bu etkin özellikler, günümüzde eğitimcilerin ilgisini, ilkokul öncesi döneme yöneltmiştir. Çünkü karakterin tohumları ilk çocukluk yıllarında atılmakta ve sonraki yıllarda gelişimini sürdürmektedir. Yine, bilindiği kadarıyla, karakterin 2/3’ü altı yaşına gelinceye kadar teşekkül etmektedir. 

İlk yıllarda alınan Dîni eğitim çocuk üzerinde pek çok yönden olumlu etkiler bırakır. Ayrıca bu yaşlarda çocuğun Dîni duyguları uyandığı için verilen eğitim biçimi daha sonraki yıllarda çocuğun inanç, tutum ve davranışlarını da etkilemektedir. Çocuğu insan olma yolunda ilk yönlendiren, ona mensubu bulunduğu kültürel değerleri kazandıran tek ve ilk sosyal kurum ailedir.''

AİLE ! 

Hakkını verebilmeyi nasip eylesin Yüce RABB'İMİZ(C.C.) cümlemize inşaALLAH.Çok ehemmiyetli bir konuyu gündeme getirdiniz,teşekkür ediyoruz.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)