Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Düşmüşse kalbine bir katre esin unutamazsın!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 228190" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki sahte gülüşlerin sahibi oldum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kaybolmuş yıllarımı ruhumun derinliğine bıraktım, ne kadar arsızdım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onca lahzanın umutlarını bilmeden, fikretmeden yaşadım, ne kadar kandım anlayamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden yalnızlığın derinliğinde yol arayan nefestim, bu zamanda aşkın şadını yaşayamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gün karamış, yalnızlık anbean başlamış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Fark ettiğim ne kalmışsa aynada yediğim vurgunları sıralaşmış, aymazlığımı anlatmış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onca zaman ben dedirten ne varsa karşıma çıkmış, ruhum daralmış şimdi geriye ne kalmış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kime söylemeliydim, perişanlığı gizlemeliydim nazargah olduğunu hissetmeliydim ar armış</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden berduş nara atar, can sıkar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Suskun hıçkırıkları o vakit varaşluğun bendinde karşısına çıkar, acziyeti anbean yaşar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kaçmak ister, firar etmeye kalkar, ruhunun derinliklerinden korkar ve haşyetin içine banar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Akıl zail olmuştur, hissiyat şaha kalkmıştır ve sessiz çığlığı hakikat farkıyla duyulmaz ağlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sazendeyi durma çok içten dinle</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ahenk ruhun ve kalbin zikridir, keyfiyet aşk değildir, firkat lisanıyle müddeti aşkla hecele</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Tevdi edilen ne varsa, mukadderat bahtın naifliğinde,umutların niyetin istikametinde acele</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ecel vaktidir, aşk kavlidir, hakikat için tanzim edilen ulviyettir, nefsi lekelerinle harap etme</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Birgün kadavraya git unutma</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar hevesin varsa yanına al sonraya bırakma, emanet edilen ten nedir o anı yaşa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhun bahşedilen yetisini unutma, idrakin ve aklın kalbin içindir, aşkı maslahata bırakma</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yol çoktur, idrak boş ise haşyet gecelerde ne kadar korkunçtur, aklet ve aşkı eceli sulandırma</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 228190, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki sahte gülüşlerin sahibi oldum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kaybolmuş yıllarımı ruhumun derinliğine bıraktım, ne kadar arsızdım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onca lahzanın umutlarını bilmeden, fikretmeden yaşadım, ne kadar kandım anlayamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden yalnızlığın derinliğinde yol arayan nefestim, bu zamanda aşkın şadını yaşayamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gün karamış, yalnızlık anbean başlamış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Fark ettiğim ne kalmışsa aynada yediğim vurgunları sıralaşmış, aymazlığımı anlatmış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onca zaman ben dedirten ne varsa karşıma çıkmış, ruhum daralmış şimdi geriye ne kalmış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kime söylemeliydim, perişanlığı gizlemeliydim nazargah olduğunu hissetmeliydim ar armış[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden berduş nara atar, can sıkar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Suskun hıçkırıkları o vakit varaşluğun bendinde karşısına çıkar, acziyeti anbean yaşar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kaçmak ister, firar etmeye kalkar, ruhunun derinliklerinden korkar ve haşyetin içine banar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Akıl zail olmuştur, hissiyat şaha kalkmıştır ve sessiz çığlığı hakikat farkıyla duyulmaz ağlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sazendeyi durma çok içten dinle[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ahenk ruhun ve kalbin zikridir, keyfiyet aşk değildir, firkat lisanıyle müddeti aşkla hecele[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Tevdi edilen ne varsa, mukadderat bahtın naifliğinde,umutların niyetin istikametinde acele[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ecel vaktidir, aşk kavlidir, hakikat için tanzim edilen ulviyettir, nefsi lekelerinle harap etme[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Birgün kadavraya git unutma[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar hevesin varsa yanına al sonraya bırakma, emanet edilen ten nedir o anı yaşa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhun bahşedilen yetisini unutma, idrakin ve aklın kalbin içindir, aşkı maslahata bırakma[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yol çoktur, idrak boş ise haşyet gecelerde ne kadar korkunçtur, aklet ve aşkı eceli sulandırma[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Düşmüşse kalbine bir katre esin unutamazsın!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…