Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Duvar Saati
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 19006" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">'Ya zaman beni dize getirecek, ya ben zamanı...' </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yarının müjdecisi, anlaşılmaz bir sanat </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Zamanı yok etmede sanki hayata inat </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ürküten nefesiyle tarihler yazan saat </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Her şekilde sen varsın, sende gizlilik ve sır </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Son bulsun artık nizam, ne yıl kalsın ne asır </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Efsanelerden kalmış acı sesli canavar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Senin küflü kokunu nasıl taşır bu duvar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir tebessüm eyle de, ses verme fecre kadar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Seninle dursun vakit, yeter artık yakma can </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Yoksa bir âh çekerim duman tüttürmez bacan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çözülmeyen bilmece, zaman sanki kördüğüm </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bu muydu sonsuz hayat, rüyalarda gördüğüm? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Nasıl bir alemdi o, al atımı sürdüğüm </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Uyandırma düşlerden, gerçeği yalan etme </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Nikah kıy yarınlara, hasretleri tüketme </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kapı vurulur gibi sesler gelmekte üzgün </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yaşlı gözler duayla göğü dolaşır süzgün </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akrebin kıskacında eriyip biterken gün </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Zamanın pusulası kalın, küçük bir bıçak </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****O kestikçe kan gelir ruhumdan sıcak sıcak </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şefkatle bak hüzünlü kalbime bir saniye </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Mezar ve sen, yan yana, bu ortaklık ne diye </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Her şey senin elinde, alem sana hediye </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Bir tatil et bakalım, yorgunluğunu unut </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Akrebin intiharı, budur işte tek umut </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ay geceye vurulmuş, karanlığı dağlıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hasret yağlı bir urgan ümitleri bağlıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akrebin kucağında şeytan bile ağlıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Düşlerin mayası buz, hayallerim kaskatı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Serseri arzularla yemliyorum hayatı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ölmek mi? Ölüm bile korkar ölmekten sensiz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hangi vuslat? Nerede? Nasıl olur bu bensiz? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir zifaf arzularken sevgiliyle bedensiz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Korkular bende kalsın, yeter ki bir kere sus </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Ben düşlere tutsağım, düşler geceye mahpus </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ölümsüzlük bir ateş çemberinde el olur </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hayat bir kardan adam, göz yaşları sel olur </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akrebin 'kovan'ında azap oku 'yel' olur </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****Şafakta daha nice yaşanacak gün dolu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">*****"Gidelim" diyor bir ses "zor bulduk zaten yolu" </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">1987 </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Asım Yapıcı</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 19006, member: 5"] [B][COLOR=green]'Ya zaman beni dize getirecek, ya ben zamanı...' Yarının müjdecisi, anlaşılmaz bir sanat Zamanı yok etmede sanki hayata inat Ürküten nefesiyle tarihler yazan saat *****Her şekilde sen varsın, sende gizlilik ve sır *****Son bulsun artık nizam, ne yıl kalsın ne asır Efsanelerden kalmış acı sesli canavar Senin küflü kokunu nasıl taşır bu duvar Bir tebessüm eyle de, ses verme fecre kadar *****Seninle dursun vakit, yeter artık yakma can *****Yoksa bir âh çekerim duman tüttürmez bacan Çözülmeyen bilmece, zaman sanki kördüğüm Bu muydu sonsuz hayat, rüyalarda gördüğüm? Nasıl bir alemdi o, al atımı sürdüğüm *****Uyandırma düşlerden, gerçeği yalan etme *****Nikah kıy yarınlara, hasretleri tüketme Kapı vurulur gibi sesler gelmekte üzgün Yaşlı gözler duayla göğü dolaşır süzgün Akrebin kıskacında eriyip biterken gün *****Zamanın pusulası kalın, küçük bir bıçak *****O kestikçe kan gelir ruhumdan sıcak sıcak Şefkatle bak hüzünlü kalbime bir saniye Mezar ve sen, yan yana, bu ortaklık ne diye Her şey senin elinde, alem sana hediye *****Bir tatil et bakalım, yorgunluğunu unut *****Akrebin intiharı, budur işte tek umut Ay geceye vurulmuş, karanlığı dağlıyor Hasret yağlı bir urgan ümitleri bağlıyor Akrebin kucağında şeytan bile ağlıyor *****Düşlerin mayası buz, hayallerim kaskatı *****Serseri arzularla yemliyorum hayatı Ölmek mi? Ölüm bile korkar ölmekten sensiz Hangi vuslat? Nerede? Nasıl olur bu bensiz? Bir zifaf arzularken sevgiliyle bedensiz *****Korkular bende kalsın, yeter ki bir kere sus *****Ben düşlere tutsağım, düşler geceye mahpus Ölümsüzlük bir ateş çemberinde el olur Hayat bir kardan adam, göz yaşları sel olur Akrebin 'kovan'ında azap oku 'yel' olur *****Şafakta daha nice yaşanacak gün dolu *****"Gidelim" diyor bir ses "zor bulduk zaten yolu" 1987 Asım Yapıcı[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Duvar Saati
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…