Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
duyguların geometrisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 17725" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Önce sevdim.Sevdiğimi öğrendim,Sevile bileceğimi farkettim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevdikçe kendimi kainatla topladığımı gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Affetmeyi Öğrendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Affetmenin,dostlarımı onla çarpmak olduğunu fark ettim. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Pişman Oldum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Pişman olduğumu itiraf ettim;Pişman oldukça hataları mı küçük anlaşılır ve bağışlanabilir parçalara bölebildiğimi gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hatırlamayı Öğrendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hatırladıkça sevgilerimin kare kökünü bulup onlardan hüznü çıkardığımı farkettim. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Değer vermesini Öğrendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Değer verdikçe sevgilerin küpünü bulup onları mutlulukla çarpa bildiği mi gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İltifat etmesini Öğrendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İltifat ettikçe insanlarla aramdaki en kısa mesafenin bir tebessümün resmettiği eğri bir çizgi olduğunu gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Özür dilemeyi Öğrendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Özür diledikçe nefretin ve öfkenin sonsuza bölündüğünü,böylece dargınların limit sıfıra giderken yok olduğunu farkettim. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Aşık oldum,Aşkı tanıttım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Böylece bir üçgenin iç açılarının toplamının 180 dereceyi aşıp bütün yamukları kendi içinde barındırabildiğini gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hüzünlendim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hüznü sevdim,hüznün kalbime dokunmasına izin verdim.Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonun da ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünün gördüm. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve bir gün ÖLECEĞİM </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki;yaşadığım hayat,paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş,kesrin payında ne olursa olsun ne kadar çok şey biriktirmiş olursam olayım;hepsi son işleminde sıfıra eşitleniyor. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kesrin üzerine,yane bu dünyaya sonsuzluk cinsinden bir şeyler koymam gerekiyor;yoksa elde var sıfır! </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bütün bu işlemlerin sağlanmasını yapmak isterseniz;KALBİNİZE BİR BAKIN! </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Senai DEMİRCİ</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 17725, member: 5"] [B][COLOR=green]Önce sevdim.Sevdiğimi öğrendim,Sevile bileceğimi farkettim Sevdikçe kendimi kainatla topladığımı gördüm. Affetmeyi Öğrendim Affetmenin,dostlarımı onla çarpmak olduğunu fark ettim. Pişman Oldum Pişman olduğumu itiraf ettim;Pişman oldukça hataları mı küçük anlaşılır ve bağışlanabilir parçalara bölebildiğimi gördüm. Hatırlamayı Öğrendim Hatırladıkça sevgilerimin kare kökünü bulup onlardan hüznü çıkardığımı farkettim. Değer vermesini Öğrendim Değer verdikçe sevgilerin küpünü bulup onları mutlulukla çarpa bildiği mi gördüm. İltifat etmesini Öğrendim İltifat ettikçe insanlarla aramdaki en kısa mesafenin bir tebessümün resmettiği eğri bir çizgi olduğunu gördüm. Özür dilemeyi Öğrendim Özür diledikçe nefretin ve öfkenin sonsuza bölündüğünü,böylece dargınların limit sıfıra giderken yok olduğunu farkettim. Aşık oldum,Aşkı tanıttım Böylece bir üçgenin iç açılarının toplamının 180 dereceyi aşıp bütün yamukları kendi içinde barındırabildiğini gördüm. Hüzünlendim Hüznü sevdim,hüznün kalbime dokunmasına izin verdim.Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonun da ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünün gördüm. Ve bir gün ÖLECEĞİM Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki;yaşadığım hayat,paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş,kesrin payında ne olursa olsun ne kadar çok şey biriktirmiş olursam olayım;hepsi son işleminde sıfıra eşitleniyor. Kesrin üzerine,yane bu dünyaya sonsuzluk cinsinden bir şeyler koymam gerekiyor;yoksa elde var sıfır! Bütün bu işlemlerin sağlanmasını yapmak isterseniz;KALBİNİZE BİR BAKIN! Senai DEMİRCİ[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
duyguların geometrisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…