Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
duyma bozukluğu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 147600" data-attributes="member: 1298"><p><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px">Adam doktora gider :</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Doktor bey, galiba karımda işitme kaybı başladı. Ne yapabiliriz?" </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">Doktor :</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Eve gittiginiz zaman, karınızın arkasında, biraz uzakta durun. Normal bir sesle ona soru sorun. Eger sizi duymazsa biraz daha yaklaşın ve sorunuzu tekrarlayın. Hangi mesafede duyduğunu tespit edelim, ona göre bir tedavi uygularız."</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">Adam eve döner. Karısı mutfakta yemekle uğrasmaktadır. Adam mutfağın kapısında durur ve normal bir sesle:</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?" diye sorar.</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">Karısı cevap vermez. Adam bir iki adım atar ve bir kez daha sorar:</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?"</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">Karısı yine cevap vermez. Adam kadının dibine kadar gelir ve tekrarlar:</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?"</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">Karısı öfkeyle dönerek cevap verir:</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #9c00ff">"Üçtür köfte diyorum ya!"</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 147600, member: 1298"] [COLOR=#9c00ff][FONT=comic sans ms][SIZE=3]Adam doktora gider :[/SIZE][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Doktor bey, galiba karımda işitme kaybı başladı. Ne yapabiliriz?" [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]Doktor :[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Eve gittiginiz zaman, karınızın arkasında, biraz uzakta durun. Normal bir sesle ona soru sorun. Eger sizi duymazsa biraz daha yaklaşın ve sorunuzu tekrarlayın. Hangi mesafede duyduğunu tespit edelim, ona göre bir tedavi uygularız."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]Adam eve döner. Karısı mutfakta yemekle uğrasmaktadır. Adam mutfağın kapısında durur ve normal bir sesle:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?" diye sorar.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]Karısı cevap vermez. Adam bir iki adım atar ve bir kez daha sorar:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]Karısı yine cevap vermez. Adam kadının dibine kadar gelir ve tekrarlar:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]Karısı öfkeyle dönerek cevap verir:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#9c00ff]"Üçtür köfte diyorum ya!"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
duyma bozukluğu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…