Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ecdadımız..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pendüender" data-source="post: 368256" data-attributes="member: 1023459"><p><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><p style="text-align: center">Yavuz'un lalası olan Hasan Can, Yavuz'un vefatını şu şekilde anlatır:</p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>"Sırtında şirpençe adı verilen bir çıban çıkmışta. Çıban kısa zamanda büyüdü bir delik haline geldi. Yaranın içinden Yavuz'un ciğerini görüyorduk. Kendisi çok muzdaripti. Yanına yaklaştım:</p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>"- Padişahım artık Allah (c.c.) ile beraber olmak zamanınız herhalde geldi!" dedim.</p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Koca sultan döndü, yüzüme hayretle baktı:</p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>"- Hasan!.. Sen beni bu ana kadar kiminle zannediyordun?.. Bana bir Yasîn oku!" dedi. Ve Yasîn'in arasında ruhunu Rabbine teslîm etti.</p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800080"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Dokuz senelik saltanatı boyunca kazandığı muazzam zaferler dünyaya ait üniformalar, fanilerin iltifatları kendisini sekre sürükleyip mağlûb edemedi. Daima rabbi ile beraber olabilmek, yanlız ona kulluk edebilmek ve yalnız ondan yardım istemek şuuru ile yaşadı...</p><p></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pendüender, post: 368256, member: 1023459"] [COLOR="#800080"][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B][CENTER]Yavuz'un lalası olan Hasan Can, Yavuz'un vefatını şu şekilde anlatır: "Sırtında şirpençe adı verilen bir çıban çıkmışta. Çıban kısa zamanda büyüdü bir delik haline geldi. Yaranın içinden Yavuz'un ciğerini görüyorduk. Kendisi çok muzdaripti. Yanına yaklaştım: "- Padişahım artık Allah (c.c.) ile beraber olmak zamanınız herhalde geldi!" dedim. Koca sultan döndü, yüzüme hayretle baktı: "- Hasan!.. Sen beni bu ana kadar kiminle zannediyordun?.. Bana bir Yasîn oku!" dedi. Ve Yasîn'in arasında ruhunu Rabbine teslîm etti. Dokuz senelik saltanatı boyunca kazandığı muazzam zaferler dünyaya ait üniformalar, fanilerin iltifatları kendisini sekre sürükleyip mağlûb edemedi. Daima rabbi ile beraber olabilmek, yanlız ona kulluk edebilmek ve yalnız ondan yardım istemek şuuru ile yaşadı...[/CENTER][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ecdadımız..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…