eger bir gun Ankara ya yolunuz duserse

Eyvàh!

Talebe
harikalar009_c9f2b388.JPG

goksu009_fb4bdff5.jpg

mogan003_c5f9f6bf.jpg

altinpark013_cb8d1130.jpg

eger irr gun Ankara ya yolunuz duserse bu parklari gezmeden sakin gıitmeyin :) ssirasiyla Harikalar Diyarı, Goksu, Mogangolu, Altinpark,

Merih

Well-known member
Mogangölü nün eski güzelliği pek kalmadı göl iyice pislendi aynı şekilde göksuda öyle ama harikalar diyarı adı gibi gerçekten gez gez bitmiyor :)

huve

Well-known member
Ankara'ya gitmeyi çok istemişimdir ama nasip olmadı bir türlü,
bu fotoğraflar çok hoş ama bana biraz yapay geldi,
gerçekten bu kadar renkli mi merak ettim
bakalım artık eğer birgün yolumuz düşerse bizzat görürüz :)

Merih

Well-known member
bu kadar renkli evet ama fotograflarla biraz oynandığıda gerçek ama aralarında en güzeli altınpark ve harikalar diyarı göksu nun gölünü saymazsak çevre düzenlemesi ve piknik alanları felan harika ama ankaranın en güzel yeri bana göre kızılcahamam soğuksu

soguksu1.jpg

www.resimmax.com_ankara_001.jpg

soguksu.jpg

Merih

Well-known member
doğal değil yapay orası yapay göl yani :) aslına bakarsanız göksu 6-7 sene öncesine kadar bataklık idi kokudan yanına yakşaılmıyordu belediye düzenleyip yapdi orasını

huve

Well-known member
doğal değil yapay orası yapay göl yani :) aslına bakarsanız göksu 6-7 sene öncesine kadar bataklık idi kokudan yanına yakşaılmıyordu belediye düzenleyip yapdi orasını

doğal derken bunu kastetmemiştim
Ankara'ya gitmiş olmasam bile en büyük sorunlarından birinin su olduğunu biliyorum :)
yapay olması doğal tabii :)

ebrar172

Talebe
yaa bende gittim ankaraya çocukken vede hiç sevmemiştim..kıştı belki ondan..ama bu resimler harika masal resimleri sanki..çok hoşuma gitti...

Elif_Gibi

Well-known member
Ankara ya hiç gitmedim ama neden bilmiyorum bana hep çok soğuk çok donuk gelirdi.ama bu resimler çok hoş üstünde biraz oynanmışda olsa :)

VUSLAT

Well-known member
burayı biliyorum Kuğulu park... onun üstündeki resim Atakule...
teşekkürler Livza kardeş...
benim gözümle çocukluğum da bambaşkaydı...
şimdi yenilendi değişti de...