Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Eınsteın ve şöförü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 201479" data-attributes="member: 7387"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir konferansa</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">"Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">oturup sizi dinliyorum ve neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">kelimesine biliyorum" demiş. Einstein gülümseyerek ona bir teklifte</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">bulunmuş:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">"Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar... O halde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen konuş,ben de</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">arka sırada seni dinlerim." Şoför, gerçekten çok şahane ve başarılı bir</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">konuşma yapmış ve sorulan bütün soruları doğru cevaplamış. Tam yerine</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış ağır bir</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">fizik sorusu sormuş.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">"Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" demiş.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">Sonra da salonun arkasında oturan Einstein'ı işaret ederek şöyle devam</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">etmiş:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">"Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: slategray">göreceksiniz, o bile cevaplayacak."</span></span></span></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: royalblue">Netice: AKILLI İNSANLAR, AKILLI İNSANLARLA ÇALIŞIR....:048::048::048:</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 201479, member: 7387"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=slategray]Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a; "Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiş. Einstein gülümseyerek ona bir teklifte bulunmuş: "Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar... O halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen konuş,ben de arka sırada seni dinlerim." Şoför, gerçekten çok şahane ve başarılı bir konuşma yapmış ve sorulan bütün soruları doğru cevaplamış. Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış ağır bir fizik sorusu sormuş. Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp: "Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" demiş. Sonra da salonun arkasında oturan Einstein'ı işaret ederek şöyle devam etmiş: "Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile cevaplayacak."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=slategray] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=royalblue]Netice: AKILLI İNSANLAR, AKILLI İNSANLARLA ÇALIŞIR....:048::048::048:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][SIZE=3][COLOR=royalblue] [/COLOR][/SIZE][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Eınsteın ve şöförü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…