Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
ekmek kirintisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 40478" data-attributes="member: 12"><p>Çünkü can arkadaşı, </p><p>'beni yanında istediğinde,gözlerini kapat ve uyu..Rüyanda seni ziyaret edeceğim.' </p><p>Demişti.O yüzden hemen yatmıştı eve gidince.Ama bir türlü uyuyamıyordu..Derken kapısı çalındı,şaşırdı...Saate baktı..Gece üç..Kim olabilirdi bu saatte..Korktu, acaba..Acaba kazamı yapmıştı Hasret’in otobüsü...Gözleri doldu düşününce birden...Korkarak açtı kapıyı..Açtığında iyice şaşırmıştı ama mutlu da olmuştu...Çünkü Hasret’ti kapıdaki..Elinde günlüğü vardı ve Özlem’e uzatıyordu. </p><p>'Burada senin için yazdıklarım var canım, giderken vermeyi, unuttum dayanamadım...Vermeden gitmeyeyim dedim...Sende kalsın istedim..Bilmiyorum..Al işte..' </p><p>Dedi ve sarıldı Özlem’e...Öyle bir sarıldı ki bu hepsinden farklıydı sanki...Kulağına eğildi Özlem’in, </p><p>'pencerene ekmek kırığı koymayı unutma...Her sabah serçeler beni sana getirecekler...Yüzünü gösterecekler...' </p><p>Dedi üzgün…Özlem anlamamıştı..Sadece, </p><p>'peki..' Diyebildi. </p><p>Saat çalıyordu, Özlem gözlerini açtığında, </p><p>'rüyaymış..' </p><p>Dedi hayal kırıklığıyla...Neden sonra masanın üstündeki günlüğü görünce, hemen kalktı yerinden ve anladı rüya olmadığını...Tam açıp okuyacaktı ki ilk sayfasını annesinin telefondaki konuşmalarını duydu...Usulca sokuldu salona... </p><p>'Ya demek öyle.' </p><p>Annesi ağlıyordu.. </p><p>'Peki.' </p><p>Diyebildi telefonu kapatırken..Ve derin düşüncelere daldı..Öyle ki özlemin geldiğini bile fark etmemişti. </p><p>'Anne…' </p><p>Dedi Özlem korkuyla...Sesi titriyordu.. </p><p>'Ne oldu anne? Neden ağlıyorsun? ' </p><p>Annesi ne yapacağını şaşırmıştı. </p><p>'Gel kızım oturalım.' </p><p>Dedi bitkin.Özlem elinde Hasret’in günlüğü korkuyla yanaştı koltuğa... Annesi devam etti.. </p><p>'Bazen çok sevdiklerimiz gitmek zorunda kalırlar ama hep kalbimizde olduklarını da bilirler.Hasret’te böyle yapmış kuzum..Gitme vakti gelmiş ve gitmiş...' </p><p>Bu sözler kurşun gibi girdi Özlem’in kalbine, sanki biri bıçağı sokmuş oyuyordu yüreğini...Gözünden yaşlar akmaya başladı...Derken kalktı hemen yerinden ve odasına koştu ağlayarak...Annesi gitmedi peşinden..Yalnız kalsın istedi...Özlem girdi odasına ve kapıyı kapatıp kaldı öyle... Ağlıyordu.. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu... Çünkü elinden hiçbir şey gelmiyordu... Çöktü kapının önüne ve ağlamaya devam etti... Elinde hasretin günlüğü duruyordu hala... Araladı sayfaları ve en son yazılanlara baktı. </p><p>'Benim titrek yürekli dostum,Özlem’im...Şimdi otobüsteyim ve gidiyorum...Ama bu gitmeler farklı...Bu sefer İstanbul değil gittiğim yol...Hissediyorum...Bu ayrılık, farklı ayrılık biliyorum...Ne olur ağlama sakın..Ben her sabah serçelerle geleceğim pencerene ve onlar yüzünü gösterecekler bana...Sakın ekmek kırığı koymayı unutma pencere kenarına ve sakın ağlama...Kıyamam...' </p><p>Kafasını kaldırdı özlem...Penceredeki serçeleri fark etti...Gözyaşlarını sildi hemen telaşla... Mutfağa gitti ve koca bir ekmeği ufalayıp döndü odasına...Bütün kırıntıları koydu pencere kenarına...Kuşlar yerken Özlem’in koyduklarını, o hissetmişti...Hasret gelmişti ve ona bakıyordu gülümseyerek.. </p><p>Sessizce fısıldadı Özlem… </p><p>'Seni seviyorum tek arkadaşım,seni seviyorum...'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 40478, member: 12"] Çünkü can arkadaşı, 'beni yanında istediğinde,gözlerini kapat ve uyu..Rüyanda seni ziyaret edeceğim.' Demişti.O yüzden hemen yatmıştı eve gidince.Ama bir türlü uyuyamıyordu..Derken kapısı çalındı,şaşırdı...Saate baktı..Gece üç..Kim olabilirdi bu saatte..Korktu, acaba..Acaba kazamı yapmıştı Hasret’in otobüsü...Gözleri doldu düşününce birden...Korkarak açtı kapıyı..Açtığında iyice şaşırmıştı ama mutlu da olmuştu...Çünkü Hasret’ti kapıdaki..Elinde günlüğü vardı ve Özlem’e uzatıyordu. 'Burada senin için yazdıklarım var canım, giderken vermeyi, unuttum dayanamadım...Vermeden gitmeyeyim dedim...Sende kalsın istedim..Bilmiyorum..Al işte..' Dedi ve sarıldı Özlem’e...Öyle bir sarıldı ki bu hepsinden farklıydı sanki...Kulağına eğildi Özlem’in, 'pencerene ekmek kırığı koymayı unutma...Her sabah serçeler beni sana getirecekler...Yüzünü gösterecekler...' Dedi üzgün…Özlem anlamamıştı..Sadece, 'peki..' Diyebildi. Saat çalıyordu, Özlem gözlerini açtığında, 'rüyaymış..' Dedi hayal kırıklığıyla...Neden sonra masanın üstündeki günlüğü görünce, hemen kalktı yerinden ve anladı rüya olmadığını...Tam açıp okuyacaktı ki ilk sayfasını annesinin telefondaki konuşmalarını duydu...Usulca sokuldu salona... 'Ya demek öyle.' Annesi ağlıyordu.. 'Peki.' Diyebildi telefonu kapatırken..Ve derin düşüncelere daldı..Öyle ki özlemin geldiğini bile fark etmemişti. 'Anne…' Dedi Özlem korkuyla...Sesi titriyordu.. 'Ne oldu anne? Neden ağlıyorsun? ' Annesi ne yapacağını şaşırmıştı. 'Gel kızım oturalım.' Dedi bitkin.Özlem elinde Hasret’in günlüğü korkuyla yanaştı koltuğa... Annesi devam etti.. 'Bazen çok sevdiklerimiz gitmek zorunda kalırlar ama hep kalbimizde olduklarını da bilirler.Hasret’te böyle yapmış kuzum..Gitme vakti gelmiş ve gitmiş...' Bu sözler kurşun gibi girdi Özlem’in kalbine, sanki biri bıçağı sokmuş oyuyordu yüreğini...Gözünden yaşlar akmaya başladı...Derken kalktı hemen yerinden ve odasına koştu ağlayarak...Annesi gitmedi peşinden..Yalnız kalsın istedi...Özlem girdi odasına ve kapıyı kapatıp kaldı öyle... Ağlıyordu.. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu... Çünkü elinden hiçbir şey gelmiyordu... Çöktü kapının önüne ve ağlamaya devam etti... Elinde hasretin günlüğü duruyordu hala... Araladı sayfaları ve en son yazılanlara baktı. 'Benim titrek yürekli dostum,Özlem’im...Şimdi otobüsteyim ve gidiyorum...Ama bu gitmeler farklı...Bu sefer İstanbul değil gittiğim yol...Hissediyorum...Bu ayrılık, farklı ayrılık biliyorum...Ne olur ağlama sakın..Ben her sabah serçelerle geleceğim pencerene ve onlar yüzünü gösterecekler bana...Sakın ekmek kırığı koymayı unutma pencere kenarına ve sakın ağlama...Kıyamam...' Kafasını kaldırdı özlem...Penceredeki serçeleri fark etti...Gözyaşlarını sildi hemen telaşla... Mutfağa gitti ve koca bir ekmeği ufalayıp döndü odasına...Bütün kırıntıları koydu pencere kenarına...Kuşlar yerken Özlem’in koyduklarını, o hissetmişti...Hasret gelmişti ve ona bakıyordu gülümseyerek.. Sessizce fısıldadı Özlem… 'Seni seviyorum tek arkadaşım,seni seviyorum...' [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
ekmek kirintisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…