Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
El Kaide'nin alternatifi Said Nursi öğretisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DAVAMÞEHADET" data-source="post: 248081" data-attributes="member: 1010414"><p><strong><span style="color: red">Şehid Alim Abdullah Yusuf Azzam ın Dilinden Mücahid komutan Şeyh Usame Bin Laden</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong></strong><span style="color: black"><strong>Her kim bu büroya özel malıyla kefil olursa ona çok dua ediyorum ki o kardeşim, Ebu Abdullah (Abdullah’ın babası) Usame Bin MUHAMMED Bin Laden’dir. ALLAH’tan ona da ehline de, malına da bereket vermesini istiyor ve onun gibilerin sayılarını artırmasını niyaz ediyorum. VALLAHi, İslam Dünyası’nda onun bir eşini görmedim ve ALLAH’a onun dinini, malını ve hayatını bereketlendirmesi için dua ediyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Ayrıca şöyle dedi: Malını ALLAH yolunda harcadı, ALLAH’tan bu amelini mizanında hayır tarafa koymasını istiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Şöyle de dedi (1) : Ey kardeşlerim onların hikayelerini, Musab’la, Kağkağ ile, Asım’la, Hamza’yla anıyoruz. Ben ne diyorum? Babası bakan, vALLAHi bizimle bakan çocuğu niceleri var ki, dağlara geliyorlar, ekmekle, şekersiz çayla yaşıyorlar. Sanki hepsi tek dili konuşuyor ve Rableri’ne sesleniyorlar.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Usame Bin Laden, sadece Haram El-Medine’nin genişletilmesinden 8000 bin milyon riyale yüz çevirerek, her an ölme ihtimaliyle karşı karşıya, dağlarda yaşamayı tercih etti. Kardeşlerinin Bin Laden Şirketi, İslam dünyasındaki en büyük şirket. Dünyayı olduğu gibi terk etti. Bedeni zayıf, tansiyonu düşük, kalp çarpıntısı var. Bir cebinde biraz tuz, diğer cebinde ise su matarasını taşıyor. Tuz yiyor ve su içiyor. Bu sayede tansiyonu yükseliyor biraz. Ve halkla beraber savaşa katılıyor. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Şöyle de dedi: Onlar dünyaya bakmazlar, dünya gelmişse onların ellerindedir, kalplerinde değil, dünya amaca ulaşmak için bir gayedir, amaç değil. Yaşamak için yerler, yemek için yaşamazlar, sadece hayatta kalabilmek için yeterli olduğu kadar yerler. Bu münasebetle, Aziz ve Celil ALLAH’tan kardeşimiz Abdullah’ın babası Usame Bin Laden’i korumasını niyaz ediyoruz.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Ve bu adam ki, gözlerim bu dünyada onun gibisini asla görmedi. Evinde fakir hayatı yaşıyor. Hacca gitmek için Cedde’de evine uğrardım. Evinde ne bir sandalye ne de bir masa vardı. Tüm evi dört duvardan oluşuyordu. Ne sandalyesi ne de masası vardı. Hangi Ürdünlü’nün ya da Mısırlı’nın evi, içindeki eşyalarla onun evinden daha güzel olabilir? Ancak bu aynı adam, ondan mücahitler için 1 milyon riyallik çek yazmasını isteseniz hemen yazar.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Bir gün kız kardeşlerinden bir tanesinin yanına bir adam gider ve ona İbn Teymiye’nin malıyla nasıl da cihat ettiği hikayesini anlatır. O da hemen bir çek çıkarır ve üzerine 8 milyon riyal yazar. Müslüman kadınlar ve erkekler (kocasına), onu bir kerede böyle bir meblağın verilmeyeceğine ikna etmek için gelirler. Ona delirdin mi derler. Hatta sonunda kendisini aptal, acayip olarak görürler ve ondan yüz çevirirler… Bir zaman sonra kendisine gelerek, kirada oturduğunu ve en azından 1 milyonunu kendisine ev yapmak için kullanmasını söylerler. Usame geldiğinde kardeşi bu durumu kendisine açar ve şöyle der: </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>‘Ey kardeşim, ey Usame, sadece 1 milyon kendime ev yapmak için harcayayım.’ </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Usame ise şöyle cevap verir: </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>‘VALLAHi 1 riyal bile yok, çünkü sen rahat bir evde oturuyorsun, insanlar ölüyor da bir çadır bile bulamıyorlar.’..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Seninle oturduğunda onu edebinden, erkekliğinden, hizmetçilerden bir tanesi sanırsın. Ve ona Kılıçların Şeyhi diyorum. Yerinden kıpırdamaması kararı çıktı. O ise daima bir taraflara yönelmek istiyor. Tansiyonu düşük, bir cebi tuzla dolu, diğer taraftan su matarasını taşıyor, yürüyemiyor. Tuz yiyor, su içiyor ve böylece tansiyonu yükseliyor. Bana inanın, evime girdiğinde telefon çalınca, ben yerimden kalkmadan gidiyor, telefonu getiriyor. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Edep, haya, erkeklik.. ALLAH’tan onu korumasını diliyoruz inşALLAH.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Temel olarak ihtiyaç duyduğun şey bir grup insandır. Cennete kuruşla mı yoksa riyalle mi gireceğini sanıyorsun? Cennete riyalle giremezsin. İhtiyacın olan şey kendini feda etmendir.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Beni ilk davet ettiğinde ramazan ayındaydık. Ezan okunduğunda içinde, üzerleri az miktarda etle kaplı birkaç kemik parçası bulunan et suyuyla, iki üç tane kebap geldi. Bu yemeği, bir çok kişi beraberce yedik. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Ve Dr. Abdullah Azzam şöyle de dedi: ‘Savaşta dalmak güvenliktir’ sözünü, hocamız şu şekilde açıklamıştı: ‘Dalgınlık, namazda hoş karşılanmayan, savaşta ise övülen bir haldir.’ Ve nasıl olur da insanlar, bombaların, füzelerin, uçakların, tankların sesleri altında uyuyabilirler? Bu hal Afganistan’da defalarca zuhur etti. ALLAH’ın lütfuyla savaşta uyuyup daha büyük bir azimle enerjiyle uyandığını birçokları bana anlattılar.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Kardeşim Usame Bin Laden, Caci Harbi’nde, elinde telsizi tutar vaziyette uyumuştu. Savaş esnasında bu telsiz elinden düştü. Uyuduğunda, savaş son hızıyla devam ediyor, füzelerin düştüğü ve komandoların bulunduğu yerler kendisinden sadece 200-300 metre uzaklıkta bulunuyordu.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DAVAMÞEHADET, post: 248081, member: 1010414"] [B][COLOR=red]Şehid Alim Abdullah Yusuf Azzam ın Dilinden Mücahid komutan Şeyh Usame Bin Laden [/COLOR] [/B][COLOR=black][B]Her kim bu büroya özel malıyla kefil olursa ona çok dua ediyorum ki o kardeşim, Ebu Abdullah (Abdullah’ın babası) Usame Bin MUHAMMED Bin Laden’dir. ALLAH’tan ona da ehline de, malına da bereket vermesini istiyor ve onun gibilerin sayılarını artırmasını niyaz ediyorum. VALLAHi, İslam Dünyası’nda onun bir eşini görmedim ve ALLAH’a onun dinini, malını ve hayatını bereketlendirmesi için dua ediyorum. Ayrıca şöyle dedi: Malını ALLAH yolunda harcadı, ALLAH’tan bu amelini mizanında hayır tarafa koymasını istiyorum. Şöyle de dedi (1) : Ey kardeşlerim onların hikayelerini, Musab’la, Kağkağ ile, Asım’la, Hamza’yla anıyoruz. Ben ne diyorum? Babası bakan, vALLAHi bizimle bakan çocuğu niceleri var ki, dağlara geliyorlar, ekmekle, şekersiz çayla yaşıyorlar. Sanki hepsi tek dili konuşuyor ve Rableri’ne sesleniyorlar. Usame Bin Laden, sadece Haram El-Medine’nin genişletilmesinden 8000 bin milyon riyale yüz çevirerek, her an ölme ihtimaliyle karşı karşıya, dağlarda yaşamayı tercih etti. Kardeşlerinin Bin Laden Şirketi, İslam dünyasındaki en büyük şirket. Dünyayı olduğu gibi terk etti. Bedeni zayıf, tansiyonu düşük, kalp çarpıntısı var. Bir cebinde biraz tuz, diğer cebinde ise su matarasını taşıyor. Tuz yiyor ve su içiyor. Bu sayede tansiyonu yükseliyor biraz. Ve halkla beraber savaşa katılıyor. Şöyle de dedi: Onlar dünyaya bakmazlar, dünya gelmişse onların ellerindedir, kalplerinde değil, dünya amaca ulaşmak için bir gayedir, amaç değil. Yaşamak için yerler, yemek için yaşamazlar, sadece hayatta kalabilmek için yeterli olduğu kadar yerler. Bu münasebetle, Aziz ve Celil ALLAH’tan kardeşimiz Abdullah’ın babası Usame Bin Laden’i korumasını niyaz ediyoruz. Ve bu adam ki, gözlerim bu dünyada onun gibisini asla görmedi. Evinde fakir hayatı yaşıyor. Hacca gitmek için Cedde’de evine uğrardım. Evinde ne bir sandalye ne de bir masa vardı. Tüm evi dört duvardan oluşuyordu. Ne sandalyesi ne de masası vardı. Hangi Ürdünlü’nün ya da Mısırlı’nın evi, içindeki eşyalarla onun evinden daha güzel olabilir? Ancak bu aynı adam, ondan mücahitler için 1 milyon riyallik çek yazmasını isteseniz hemen yazar. Bir gün kız kardeşlerinden bir tanesinin yanına bir adam gider ve ona İbn Teymiye’nin malıyla nasıl da cihat ettiği hikayesini anlatır. O da hemen bir çek çıkarır ve üzerine 8 milyon riyal yazar. Müslüman kadınlar ve erkekler (kocasına), onu bir kerede böyle bir meblağın verilmeyeceğine ikna etmek için gelirler. Ona delirdin mi derler. Hatta sonunda kendisini aptal, acayip olarak görürler ve ondan yüz çevirirler… Bir zaman sonra kendisine gelerek, kirada oturduğunu ve en azından 1 milyonunu kendisine ev yapmak için kullanmasını söylerler. Usame geldiğinde kardeşi bu durumu kendisine açar ve şöyle der: ‘Ey kardeşim, ey Usame, sadece 1 milyon kendime ev yapmak için harcayayım.’ Usame ise şöyle cevap verir: ‘VALLAHi 1 riyal bile yok, çünkü sen rahat bir evde oturuyorsun, insanlar ölüyor da bir çadır bile bulamıyorlar.’.. Seninle oturduğunda onu edebinden, erkekliğinden, hizmetçilerden bir tanesi sanırsın. Ve ona Kılıçların Şeyhi diyorum. Yerinden kıpırdamaması kararı çıktı. O ise daima bir taraflara yönelmek istiyor. Tansiyonu düşük, bir cebi tuzla dolu, diğer taraftan su matarasını taşıyor, yürüyemiyor. Tuz yiyor, su içiyor ve böylece tansiyonu yükseliyor. Bana inanın, evime girdiğinde telefon çalınca, ben yerimden kalkmadan gidiyor, telefonu getiriyor. Edep, haya, erkeklik.. ALLAH’tan onu korumasını diliyoruz inşALLAH. Temel olarak ihtiyaç duyduğun şey bir grup insandır. Cennete kuruşla mı yoksa riyalle mi gireceğini sanıyorsun? Cennete riyalle giremezsin. İhtiyacın olan şey kendini feda etmendir. Beni ilk davet ettiğinde ramazan ayındaydık. Ezan okunduğunda içinde, üzerleri az miktarda etle kaplı birkaç kemik parçası bulunan et suyuyla, iki üç tane kebap geldi. Bu yemeği, bir çok kişi beraberce yedik. Ve Dr. Abdullah Azzam şöyle de dedi: ‘Savaşta dalmak güvenliktir’ sözünü, hocamız şu şekilde açıklamıştı: ‘Dalgınlık, namazda hoş karşılanmayan, savaşta ise övülen bir haldir.’ Ve nasıl olur da insanlar, bombaların, füzelerin, uçakların, tankların sesleri altında uyuyabilirler? Bu hal Afganistan’da defalarca zuhur etti. ALLAH’ın lütfuyla savaşta uyuyup daha büyük bir azimle enerjiyle uyandığını birçokları bana anlattılar. Kardeşim Usame Bin Laden, Caci Harbi’nde, elinde telsizi tutar vaziyette uyumuştu. Savaş esnasında bu telsiz elinden düştü. Uyuduğunda, savaş son hızıyla devam ediyor, füzelerin düştüğü ve komandoların bulunduğu yerler kendisinden sadece 200-300 metre uzaklıkta bulunuyordu. [/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
El Kaide'nin alternatifi Said Nursi öğretisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…