Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
El Kaide'nin alternatifi Said Nursi öğretisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DAVAMÞEHADET" data-source="post: 248086" data-attributes="member: 1010414"><p>şehid abdullah azzam ve imam makdusinin üsame bin ladin hakkındaki görüşleri kardeşim...şu din yoktur deme meselesi ne bir türlü anlayamadım biraz daha açıklarsanız sizi anlayacağım...siz de bana karşıt bir fikir öne sürdüğünüze göre siz neden cihada gitmiyorsunuz beni eleştirdiğinize göre sizin yapmanız daha gerekli değil mi?...evet şehadet aşkı yüreğimizde buna ulaşmak için çabalar veriyoruz ama cihad sadece silahla yapılan bir şey değildir kardeşim ben türkiyede bulunduğum için ortamım silah ile cihad yapmaya cevaz vermiyor...ve ben ülkemde bunu asla tasvip etmiyorum...bizim ülkemizin ihtiyacı olan cihad ilimledir...eğer afganistanda çeçenistanda ırakta filistinde olsaydım silah ile cihad yapmam gerekirdi..ayrıca elimden geldiğince ve önümüzdeki yıl üniversitemle birlikte ek olarak gazetecilik okumayı düşünüyorum böylece gazzeye gitme şansım daha yüksek olabilir...zira bayanlar bu konuda sıkıntı yaşıyor...hem siz araştırın bakalım bir bayana cihad ne zaman farz olur...silah ile cihad yani?...bunları üstüne basa basa sordunuz diye yazdım yoksa kimseye ne yaptığım işleri ne amaçları açıklamam açıklamak da istemem...</p><p>siz üstüne basa basa soruyorsunuz ben de hala aynı ısrarla soruyorum kardeşim gösterin bana bakalım üsame bin ladinin katliamlarının belgelerini?...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DAVAMÞEHADET, post: 248086, member: 1010414"] şehid abdullah azzam ve imam makdusinin üsame bin ladin hakkındaki görüşleri kardeşim...şu din yoktur deme meselesi ne bir türlü anlayamadım biraz daha açıklarsanız sizi anlayacağım...siz de bana karşıt bir fikir öne sürdüğünüze göre siz neden cihada gitmiyorsunuz beni eleştirdiğinize göre sizin yapmanız daha gerekli değil mi?...evet şehadet aşkı yüreğimizde buna ulaşmak için çabalar veriyoruz ama cihad sadece silahla yapılan bir şey değildir kardeşim ben türkiyede bulunduğum için ortamım silah ile cihad yapmaya cevaz vermiyor...ve ben ülkemde bunu asla tasvip etmiyorum...bizim ülkemizin ihtiyacı olan cihad ilimledir...eğer afganistanda çeçenistanda ırakta filistinde olsaydım silah ile cihad yapmam gerekirdi..ayrıca elimden geldiğince ve önümüzdeki yıl üniversitemle birlikte ek olarak gazetecilik okumayı düşünüyorum böylece gazzeye gitme şansım daha yüksek olabilir...zira bayanlar bu konuda sıkıntı yaşıyor...hem siz araştırın bakalım bir bayana cihad ne zaman farz olur...silah ile cihad yani?...bunları üstüne basa basa sordunuz diye yazdım yoksa kimseye ne yaptığım işleri ne amaçları açıklamam açıklamak da istemem... siz üstüne basa basa soruyorsunuz ben de hala aynı ısrarla soruyorum kardeşim gösterin bana bakalım üsame bin ladinin katliamlarının belgelerini?... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
El Kaide'nin alternatifi Said Nursi öğretisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…