Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
elinde parçalanmış bir hayat olmasın....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 14600" data-attributes="member: 221"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni yüreğim... </strong></em></span></span></p><p><em><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri </strong></span></span></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">görmeyene...Sevgisizliklerine hapsettim seni...</span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni gözlerim... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Sana bakmayan gözlerin esiri etti.Gülerken saçtığın ışığını zindana </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">çevirdim... </span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni dizlerim... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Gelmez yarin yolunda beklettim.Ayakta durmaya dermansız ettim.</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni sözlerim... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim.Zehir sözlere sevgi sözlerimi </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">ziyan ettim...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #ff00ff"><em><strong>Affet beni kollarım... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim... </span></span></span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni gülüşlerim...Yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">karşılık verdirdim.Yüreğimi ağlattılar sen yine de gülmeye devam ettin...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni ellerim... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Uzanmaz elleri tutmanı,hiç bırakmamanı senden bekledim.Bomboş kalınca üşüdün </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">soğukluğun yüreğime işlettin...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni Yarabbim... </strong></em></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Verdiğin bu canın hakkını veremedim... </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,Kollarımı bağlatmasına </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">izin verdim...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Affet beni yarabbim AFFET</strong></em></span></span></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">Doğru zamanlarda yanlış insanlara,yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum </span></span></span></strong></em></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff00ff"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>olma </strong></em></span></span><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><em><strong>Belki doğruları görmeye yetmeyecek gözlerin.Belki de yanlışı silmeye yüreğin</strong></em></span></span></p><p></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff00ff"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px">alıntı</span></span></em></strong></span></p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 14600, member: 221"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni yüreğim... [/B][/I][/SIZE][/FONT] [I][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri [/B][/FONT][/SIZE][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]görmeyene...Sevgisizliklerine hapsettim seni...[/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni gözlerim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Sana bakmayan gözlerin esiri etti.Gülerken saçtığın ışığını zindana [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]çevirdim... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni dizlerim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Gelmez yarin yolunda beklettim.Ayakta durmaya dermansız ettim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni sözlerim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim.Zehir sözlere sevgi sözlerimi [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]ziyan ettim...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff00ff][I][B]Affet beni kollarım... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni gülüşlerim...Yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]karşılık verdirdim.Yüreğimi ağlattılar sen yine de gülmeye devam ettin...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni ellerim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Uzanmaz elleri tutmanı,hiç bırakmamanı senden bekledim.Bomboş kalınca üşüdün [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]soğukluğun yüreğime işlettin...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni Yarabbim... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Verdiğin bu canın hakkını veremedim... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,Kollarımı bağlatmasına [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]izin verdim...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [SIZE=4][COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Affet beni yarabbim AFFET[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]Doğru zamanlarda yanlış insanlara,yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=#ff00ff][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]olma [/B][/I][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Belki doğruları görmeye yetmeyecek gözlerin.Belki de yanlışı silmeye yüreğin[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/COLOR] [CENTER][COLOR=#ff00ff][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]alıntı[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR][/CENTER] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
elinde parçalanmış bir hayat olmasın....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…