işte bunları yaptım :angel: ;D
R reyyan123456 Member 26 Nis 2007 #2 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı maaşallah pekte becerikliymişsin nevzat abe ama bir konuda yoksun yani 10 parmağında 9 marifet
elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı maaşallah pekte becerikliymişsin nevzat abe ama bir konuda yoksun yani 10 parmağında 9 marifet
H HaDiS Active member 27 Nis 2007 #3 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı NEDEN ELMA ??? BAŞKA YAPACAK ŞEYMİ BULAMAMIŞLAR.
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #4 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı hayır 10 parmağımda 20 marifet ;D yavfs diclee yerim ben o elmaların hepsini ehhe;D
elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı hayır 10 parmağımda 20 marifet ;D yavfs diclee yerim ben o elmaların hepsini ehhe;D
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #5 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı hehe ne topluyacam az az yerim ehehe;D
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #6 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı husrevle yeriz biz israfı sevmek ;D
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #7 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı O KADAR ELMAYI 2 KİŞİMİ YİCENİZ
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #9 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı çok ayıp bize yokmu
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #11 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı ağlama ifadesi nasıl yapılıyo öğrette bari ağlim
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #12 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı :'( cavapla diyon ağlıyon iştee :angel:
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #13 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı ı ıh daha ağlamadım ifadeyi öğrenim öyle başlicam
N Nevzatt Well-known member 27 Nis 2007 #14 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı yavf cevapla yazıyoya yukarıda ona tıkla bu sayfa açılacak ordaki kafalardan seç birini inş
elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı yavf cevapla yazıyoya yukarıda ona tıkla bu sayfa açılacak ordaki kafalardan seç birini inş
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #15 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı hiç birinin gözyaşı yok ki _________________________________________________öyle kuru kuru ağlamak mı olur
elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı hiç birinin gözyaşı yok ki _________________________________________________öyle kuru kuru ağlamak mı olur
I imported_eFTaL Active member 27 Nis 2007 #16 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı :'( :'( :'( bak bu işaret aglıyor ;D
S SaYa Well-known member 27 Nis 2007 #17 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(_________________________________________________hoş görün yaşlılık gözlerim farketmiyor artık
elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(_________________________________________________hoş görün yaşlılık gözlerim farketmiyor artık
H HaDiS Active member 27 Nis 2007 #18 elmalrı yemedim hayalet abi canım sıkıldıı olur olur yaşlılık işte hoş görmek gerekir
E Eyvàh! Well-known member 27 Nis 2007 #19 elmalari yemedim hayalet abi canım sıkıldıı mende yardim ederim nevzatt bi elma bi manti bunlari sabah ogle aksam gece ver yerim ;D
elmalari yemedim hayalet abi canım sıkıldıı mende yardim ederim nevzatt bi elma bi manti bunlari sabah ogle aksam gece ver yerim ;D