emaneten__değil daima selamlar osun

emaneten

Member
selamun aleyküm dostlar...

rabbimden aldıgım bu canın emanet oldugunu unutmamak için bu nicki seçtim diyebiirim...bu forumu seviyorum gayet seviyeli rabbim isitfademizi arttırsın inş..

emanete hıyanet edip de hain olmaktan cümlemizi korusun
selam ve dua ile

yalnız yardım istiyorum özel mesaj nasıl atılır bilmiyorumm forum yöneticileri yardım ederse sevinirim bir soru sormam lazım da

Sergerdan

Well-known member
gul70x1002006tk2.jpg

Hoşgeldiniz arkadaşım,inşaallah istifade ederiz hep beraber forumdan.Sorunuzu iletişim adresinden kullanıcı adı emaneten yazıp sorabilirsiniz.

İletişim adresi istek-yardım bölümünden İletişim başlıgından ulaşabilirsiniz.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
emaneten ' Alıntı:

rabbimden aldıgım bu canın emanet oldugunu unutmamak için bu nicki seçtim diyebiirim...bu forumu seviyorum gayet seviyeli rabbim isitfademizi arttırsın inş..

selam ve dua ile

yalnız yardım istiyorum özel mesaj nasıl atılır bilmiyorumm forum yöneticileri yardım ederse sevinirim bir soru sormam lazım da

ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Tıklayınız : http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,244.0.html (hoş siz tarihciyle konusmayı istiyorsunuz :O ama bunla idare etseniz ^o) )

emaneten

Member
estf çok hosuma gitti hatta bir tevafuk oldu
ben selamun aleyküm ile değil de
ehlen sehlen merhaba diye baslamak istiyordum
vazgecmiştim sizin böyle cevap vermeniz tebessüm etmeme vesiel oldu
ne diyeyım size de merhaba ehlen ve sehlen:)

molla_zehra

Well-known member
emaneten ' Alıntı:

selam ve dua ile
EHLEN VE SEHLEN ÜYELİĞİNİZ MÜBAREK OLSUN EMANETEN KARDEŞİM :)
DUAİLE

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin daim ve aktif olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim..

Bu alana bir cevap yazın...