Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Emre Aköz'den 'aykırı' 10 Kasım yazısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 166309" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Ama iş "özlem" faslına geldi mi... Orada durup düşünmek gerek. </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Neyi özlüyorsun? </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Niye özlüyorsun?</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>****************</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em></em></strong></span></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'">emre aközü öncelikle tebrik ediyorum bu cesaretli davranışından ötürü..</span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'">bu memlekette benim diyen babayiğit geçinenler bile bunu kolay kolay söyleyemezken...</span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'">***************</span></em></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Baktık ki olay bambaşka: </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Ağrı İsyanı var; yıl 1930... </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Dersim İsyanı var; yıl 1937... </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>"Dünyanın ilk kadın savaş pilotu" diye övündüğümüz Sabiha Gökçen'in, kadın-yaşlıçocuk demeden köylere bomba attığını öğrendik mesela. </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Meğer bunlar büyük isyanlarmış. </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>O dönemde, irili ufaklı, toplam 16 isyan meydana gelmiş. </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>Bunları öğrenince, aldı beni bir düşünce. </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkslategray"><strong><em>*** </em></strong></span></span></p><p></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'">şeyh sait isyanını bizde yabancı ülkelerin bir oyunu diye bildik yıllarca yani nasıl görmemizi istedilerse öyle gördük...</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'">fakat sabiha gökçen'in köyleri bombaladığını falan hiç bilmiyordum tam tersi doğru düzgün uçuş bile yapmadığı söylenirdi hep demek ki oda bir şeylerin üzerini örtmek için bilinçli söyleniyormuş...!!</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 166309, member: 157"] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Ama iş "özlem" faslına geldi mi... Orada durup düşünmek gerek. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Neyi özlüyorsun? [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Niye özlüyorsun? **************** [/I][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][/B][I][FONT=Georgia]emre aközü öncelikle tebrik ediyorum bu cesaretli davranışından ötürü.. bu memlekette benim diyen babayiğit geçinenler bile bunu kolay kolay söyleyemezken... *************** [/FONT][/I][B][I] Baktık ki olay bambaşka: [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Ağrı İsyanı var; yıl 1930... [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Dersim İsyanı var; yıl 1937... [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]"Dünyanın ilk kadın savaş pilotu" diye övündüğümüz Sabiha Gökçen'in, kadın-yaşlıçocuk demeden köylere bomba attığını öğrendik mesela. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Meğer bunlar büyük isyanlarmış. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]O dönemde, irili ufaklı, toplam 16 isyan meydana gelmiş. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]Bunları öğrenince, aldı beni bir düşünce. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=darkslategray][B][I]*** [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [I][FONT=Georgia]şeyh sait isyanını bizde yabancı ülkelerin bir oyunu diye bildik yıllarca yani nasıl görmemizi istedilerse öyle gördük... fakat sabiha gökçen'in köyleri bombaladığını falan hiç bilmiyordum tam tersi doğru düzgün uçuş bile yapmadığı söylenirdi hep demek ki oda bir şeylerin üzerini örtmek için bilinçli söyleniyormuş...!! [/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Emre Aköz'den 'aykırı' 10 Kasım yazısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…